30% popusta na prolećne jakne /promocija traje od 16.04 do 30.04 /

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Dekorativni jastuci i jastučnice

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD

Ukrasni jastuci i navlake

Ukrasni jastuci i navlake su neizostavan deo uređenja enterijera koji vam omogućava brzo i lako osvežavanje izgleda prostorije. Putem njih možete da dodate boje, dezene i udobnost vašim enterijerima. Važno je upoznati različite vrste navlaka i jastuka kako biste mogli svesno odabrati one koji najbolje odgovaraju vašim očekivanjima i potrebama.

Kreiranje kompleta jastuka odličan je način za dodavanje karaktera i doslednosti u enterijer. Na primer, ako želimo kreirati komplet jastuka inspirisan stilom boho, možemo spojiti jastuke sa ponponima sa jastucima sa etničkim dezenima i materijalima prirodnih tekstura kao što su len ili pamuk. Važno je održati balans između dezena i jednobojnih jastuka kako bi aranžman bio umereno dominantan.

Ukrasni jastuci

Ukrasni jastuci su savršen način za dodavanje šarma i udobnosti svakom enterijeru. Među njima hoćete da nađete jastuke različitih oblika, veličina i dezena. Veliki ukrasni jastuci mogu poslužiti kao udobna podrška na kauču, dok manji služe kao ukrasni element. Važno je obratiti pažnju na glatke jastuke, koji se savršeno kombinuju sa drugim dezenima i bojama.

Cvetni jastuci i šareni jastuci unose prolećnu atmosferu u prostoriju i oživljavaju aranžman. Dekorativni jastuci su manji jastuci koji se odlično pokazuju u aranžmanima inspirisanim boho ili eklektičnim stilom. Jastuci u različitim bojama savršeno se pokazuju u takvim aranžmanima. Jastuci u prodavnici Pepco omogućavaju kreiranje veoma raznovrsnih kompozicija koje će sigurno oživeti svaki enterijer.

Pri odabiru okuglih ili drugih ukrasnih jastuka, važno je obratiti pažnju na njihov oblik, veličinu, materijal i dezen. Dobro odabrani jastuci mogu značajno uticati na izgled i atmosferu enterijera. Ne zaboravite da ukrasni jastuci mogu značajno promeniti izgled vašeg dnevnog boravka ili spavaće sobe, unoseći novu atmosferu i stil.

Ukrasne navlake

Ukrasne navlake za jastuke su odličan način za osvežavanje izgleda enterijera. Zavisno od vrsti navlaka, možemo uneti različite stilove i atmosfere u vaš dnevni boravak ili spavaću sobu. Izbor navlaka koje se razlikuju po materijalu, dezenu i boji je velik: među njima hoćete da nađete glatke, kviltovane, velurne i jednobojne ukrasne navlake. Promena navlake je jednostavan način za osvežavanje izgleda enterijera.

U dnevnom boravku, dobro je odabrati ukrasne navlake za jastuke koje uneće toplinu i udobnost u prostoriju. U spavaćoj sobi važno je odabrati navlake koje će se uklopiti u stil i boju prostorije, kao i u spavaonički tekstil. Primer je navlaka od kože koja će dodati eleganciju i luksuz spavaćoj sobi. Ako tražite navlake za decu, važno je obratiti pažnju na navlake sa licencom koje će se uklopiti u aranžman dečije sobe.

Navlake treba birati uzimajući u obzir boje i stil prostorije. Šarene navlake mogu dodati život i energiju prostoriji, dok plave ili crne navlake mogu dodati mir i eleganciju. Pri izboru navlake, veličina igra ključnu ulogu, a među najpopularnijima su 45×45 i 40×40 ukrasne navlake. Dostupne su navlake koje se mogu prilagoditi veličini jastuka i nameštaja.

Nemojte da zaboravite da dobro odabrane ukrasne navlake mogu značajno uticati na izgled i atmosferu kuće. Dobro je eksperimentisati sa različitim stilovima, dezenima i materijalima kako biste kreirali interesantan i harmoničan aranžman. Ovo može da pomogne da postignete harmoničan i dosledan aranžman koji će vas očarati i uneti prijatnu atmosferu u vaš enterijer.

Kolekcija ukrasnih jastuka i navlaka u Pepcu nudi bezbroj mogućnosti za personalizaciju i osvežavanje vaše kuće. Ovi mali detalji mogu značajno promeniti vaš enterijer, dodajući stil, komfor i život svakoj prostoriji. Od elegantnih, subtilnih dezena do živopisnih, šarenih motiva – naši proizvodi su napravljeni da odgovaraju svakom stilu i uređenju. U Pepcu verujemo da dobro odabrane dekoracije i dodaci mogu potpuno promeniti karakter kuće, čineći je još jedinstvenijim i prijatnijim mestom za život.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.