30% popusta na prolećne jakne /promocija traje od 16.04 do 30.04 /

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Tanjiri, činije i ostali kuhinjski pribor

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD
Sortirajte prema:

Tanjiri, činije i drugo posuđe

U Pepcu se brinemo da naši tanjiri, činije i drugo posuđe budu ne samo visokog kvaliteta, već i dostupni po prihvatljivim cenama, čineći ih idealnim izborom za svaku kuću.

Tanjiri, činije i drugo posuđe su neophodan deo opreme svake kuhinje i trpezarije. Koriste se za serviranje obroka, zakuski i napitaka. Dostupni su u Pepcu u širokom spektru veličina, oblika i materijala, tako da sigurno možete pronaći idealan set posuđa za svoje potrebe.

Od svakodnevnih ručkova do posebnih prilika, naše posuđe idealne su za serviranje raznovrsnih jela. U asortimanu se nalaze razni stilovi – od klasičnih, belih porcelanskih tanjira, do modernog, šarenog i dezeniranog posuđa. Svaki set pažljivo je odabran da ispuni različite potrebe i da se uklapa u svaki tip enterijera, dodajući mu karakter i refiniranost.

U Pepcu, svako posuđe u našoj ponudi izrađeno je sa ciljem trajnosti i funkcionalnosti. Koristimo samo najbolje materijale, kao što su visokokvalitetni porcelan ili izdržljiva keramika, što obezbeđuje dugotrajnu upotrebu bez rizika od oštećenja ili izbledenja dezena. Tanjiri i činije takođe su dizajnirani sa obzirom na svakodnevnu udobnost korišćenja – lako se čiste i često su prilagodljivi stavljanju u mašini za pranje sudova i mikrotalasnoj pećnici. Odabirajući naše proizvode, investirate u posuđe koje će vam služiti dugi niz godina.

Duboki tanjiri i posuđe: idealni za čorbe i ručkove

Duboki tanjiri i dubokeo posuđe su neophodan deo svake kuhinje, posebno kada je u pitanju serviranje čorba, gulaša i drugih jela s tečnom konzistencijom. Stoga je važno razmotriti različite vrste tanjira za ručak i posuđa za čorbe, kako biste izabrali one koji najbolje odgovaraju vašoj kući.

Među posuđem za čorbe važno je takođe obratiti pažnju na činije za čorbe, koje su manje od dubokih tanjira i idealne za serviranje porcija čorbe kao predjela. Činije za čorbu mogu biti izrađene od raznih materijala, kao što su porcelan, keramika, staklo ili melamin, a njihov izbor zavisi od individualnih preferencija i potreba.

Setovi za trpezu: od ručka do deserta

Set za ručak je neophodan deo svake kuhinje koji omogućava elegantno i funkcionalno serviranje obroka. Prednosti trpezarijskih setova uključuju:

  • Kompleksnost: trpezarijski set uključuje sve neophodne elemente za serviranje različitih jela, od predjela do deserta.
  • Estetika: stilski setovi dodavaju eleganciju i šarm svakoj trpezi, nezavisno od prilike.
  • Funkcionalnost: trpezarijski setovi su prilagođeni različitim potrebama, na primer, tanjir za desert idealan je za serviranje slatkiša.

Upotreba trpezarijskih setova obuhvata kako svakodnevne obroke, tako i elegantne prijeme. Zbog svoje kompleksnosti i estetike, set za ručak i tanjir za desert su pogodni za svaku priliku. Stilski setovi takođe mogu biti odličan poklon za razne prilike, kao što su venčanje ili jubilej.

Razumemo da svaka kuhinja i trpezarija imaju svoj sopstveni, unikatni stil, zato je naša ponuda tanjira, činija i drugog posuđa tako raznovrsna. Nudimo širok spektar dizajna i boja, od blagih, pastelnih nijansi do intenzivnih, izrazitih boja i dezena. U našem asortimanu hoćete da nađete i male tanjirčiće za zakuske i velike tanjire za ručak, duboke činije ili elegantne poslužavnike.

Kolekcija tanjira, činija i drugog posuđa u Pepcu predstavlja savršen izbor za svakoga ko traži praktična, ali i estetska rešenja za svoju kuhinju i trpezariju. Nudimo širok izbor proizvoda koji spajaju funkcionalnost, trajnost i moderan dizajn, idealno se uklapajući u različite dekorativne stilove. Od klasičnih belih tanjira, preko šarenih činija, do elegantnih setova posuđa – svako hoće da nađe nešto što savršeno odgovara njegovim kućnim potrebama. Pozivamo vas da istražite našu ponudu i izaberete to savršeno posuđe koje učiniće svaki obrok stilskijim i prijatnijim doživljajem.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.