Igračke - 50% popusta na drugi artikal / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Detalji promocije na uslovima

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Dodaci za kuhinju

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD
Sortirajte prema:

Kuhinjski dodaci

U svakoj kuhinji neophodni su odgovarajući kuhinjski dodaci koji olakšavaju pripremu obroka i održavanje reda. Korisno je uložiti u proizvode visokog kvaliteta koji hoće da dugo služe. Razni kuhinjski dodaci dostupni u Pepcu olakšavaju svakodnevnu pripremu obroka. U prodavnicama možete da pronađete širok asortiman dodataka za kuvanje koji kombinuju atraktivne cene i pristojan kvalitet.

Kuhinjski dodaci za kuvanje

Kuhinjska oprema poput kašike cediljke za supu i kašike za testeninu je neophodna tokom kuvanja. Cediljka za supu omogućava lako cedjenje vode iz povrća ili testenine, dok kašika za testeninu olakšava posluživanje takvih jela. Tokom kuvanja i pečenja izuzetno je korisna lopatica za prženje. U ponudi Pepca možete pronaći lopatice izrađene od različitih materijala, poput plastike, silikona ili metala.

Kutlače za supe i umake su još jedan neophodan deo opreme kuhinje. Pri izboru trebalo bi obratiti pažnju na veličinu kutlače i njen oblik koji bi trebalo da olakšava grabljenje tečnosti. Dodaci za mućenje, poput kuhinjske metlice, neophodni su tokom pripreme kolača, deserata ili umaka. U ponudi Pepco možete pronaći razne vrste metlica, izrađene od metala, plastike ili silikona.

Kuhinjski dodaci za pečenje

Pleh za pečenje je neophodan dodatak u svakoj kuhinji, služi za pripremu raznih jela. U Pepcu možete pronaći setove za pečenje koji sadrže plehove od različitih materijala, poput nerđajućeg čelika, aluminijuma ili livenog gvožđa.

Kalupi za pečenje su još jedan kuhinjski gadžet koji omogućava pripremu raznih pečenih jela, poput kolača, mafina ili pita. Korisno je odabrati kalupe koji će se uklopiti u stil vaše kuhinje i ostalih dodataka za skladištenje hrane.

Funkcionalni dodaci za kuhinju

U Pepcu možete da pronađete razne stilizovane oceđivače za pribor za jelo, kao i druge različite dodatke za čišćenje, poput sunđera za pranje posuđa, multifunkcionalnih krpica i pamučnih krpa. Kuhinjske krpe su neophodan kuhinjski pribor koji pomaže održavati red i higijenu tokom kuvanja. Kuhinjska pregača je još jedan važan kuhinjski dodatak koji štiti odeću od prljavštine tokom kuvanja. Kuhinjske rukavice su neophodan kuhinjski pribor koji štiti ruke od opekotina tokom pečenja.

Važan deo opreme su kuhinjske vage, kako mehaničke tako i elektronske. Pri odabiru vage, trebalo bi obratiti pažnju na njen maksimalni kapacitet, tačnost merenja i jednostavnost upotrebe.

Daske za posluživanje su još jedan koristan dodatak koji možete da pronađete u Pepcu. Dostupni su različiti modeli dasaka, izrađeni od materijala poput drveta, plastike ili stakla. U Pepcu možete takođe pronaći razne činije, pribor za jelo i kalupe za led. Korisno je da odaberete kalupe koji će se uklopiti u stil vaše kuhinje i ostalih dodataka.

Funkcionalna oprema kuhinje iz Pepca nudi širok izbor dodataka koji olakšavaju svakodnevnu pripremu obroka. Birajući odgovarajuće dodatke, korisno je obratiti pažnju na njihov kvalitet, funkcionalnost i usklađenost sa vašom kuhinjom. Zahvaljujući tome, moći ćete uživati u udobnosti i efikasnosti tokom kuvanja i posluživanja obroka.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.