Omiljeni

Moja prodavnica

0

Ramovi za slike i zidna dekoracija

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD

Okviri za fotografije i umetnička dela

Okviri za fotografije i umetnička dela su neizostavan deo uređenja enterijera koji omogućava izložbu omiljenih sećanja i umetničkih dela. U zavisnosti od potreba i ukusa, možete izabrati između različitih vrsta okvira koje će se savršeno uklapati u dekoraciju prostorije.

Verujemo da uređenje zidova znači više nego samo kačenje slika ili fotografija. To je način izražavanja sebe i davanja ličnog karaktera svojem okruženju. Zato je naš asortiman dizajniran s misli o raznovrsnosti i personalizaciji.

Okviri za fotografije i ramovi za slike za kačenje na zid su savršen način za dekoraciju enterijera i izlaganje omiljenih sećanja. U zavisnosti od potreba i ukusa, možete izabrati između različitih vrsta okvira koje će se savršeno uklapati u uređenje prostorije.

Okviri za fotografije za zid

Izbor okvira koji odgovara slici je ključan element dekoracije enterijera. Treba obratiti pažnju na usaglašavanje boje okvira sa slikom i na podudaranje njegovog stila sa uređenjem prostorije.

Takođe je važno obratiti pažnju na veličinu okvira i korišćenje pas-partoa, specijalnog kartonskog obruba koji dodaje eleganciju fotografiji i ističe njenu vrednost. Okvir treba da bude 2-3 centimetra širi i viši od slike ili umetničkog dela kako bi obezbedila dovoljnu zaštitu i najbolje istakla sliku ili umetničko delo.

Okviri mogu biti izrađeni od različitih materijala, uključujući drvo, metal, plastiku i staklo:

  • Drveni okviri su najpopularniji izbor zbog svoje trajnosti i lakog održavanja;
  • Metalni okviri su trajniji od drvenih okvira i mogu izdržati teške uslove;
  • Plastični okviri su najjeftiniji izbor i lako se je održava;
  • Stakleni okviri daju fotografijama i umetničkim delima elegantan i stilski izgled.

Galerija slika i fotografija na zidu

U Pepco prodavnicama hoćete da pronađete i delikatne, apstraktne kompozicije koje su savršene za moderne prostorije, kao i klasična, pejzažna ili portretna dela koji dodavaju eleganciju i ugled vašoj kući. Svaka slika je pažljivo izabrana da inspiriše, obogati estetski doživljaj i stvori unikatnu atmosferu u svakoj prostoriji.

Stvaranje galerije slika i fotografija na zidu je odličan način za dekoraciju enterijera i izlaganje omiljenih sećanja. Ovo se može uraditi pomoću multiokvira koji omogućava kačenje više slika pored sebe, stvarajući usaglašenu i estetsku kompoziciju. Takođe je važno obratiti pažnju na pravilno raspoređivanje okvira na zidu i usaglašavanje boja i stilova okvira sa uređenjem enterijera.

Ukrašavanje zida pomoću okvira za slike je odličan način za dekoraciju enterijera i izlaganje omiljenih sećanja. Takođe se može igrati sa različitim aranžmanima okvira, stvarajući omiljene momente i suptilne dekoracije. U okvirima za slike dobro izgledaju različite vrste slika, kao što su posteri, veće fotografije, crno-beli kadrovi.

Kolekcija okvira za slike i fotografije u prodavnici Pepco nudi širok spektar stilova, veličina i boja koji će vam omogućiti da izložite sva svoja najdraža sećanja i umetnička dela. Od minimalističkih ramki koje ističu moderni enterijer, do ukrasnih modela koji odgovaraju klasičnim aranžmanima – imamo nešto za svaki ukus i potrebu. Okviri nisu samo način da zaštite i predstave slike ili umetnička dela, već i savršeni dekorativni elementi koji dodaju lični karakter i toplinu svakoj prostoriji.

U Pepcu trudimo se da naši proizvodi spajaju u sebi funkcionalnost, kvalitet i atraktivan dizajn, što ih čini idealnim izborom za svakog ko želi oživeti svoj enterijer. Pozivamo vas da se upoznate sa našom ponudom okvira za slike i fotografije kako biste mogli da stvorite svoju galeriju sećanja koja hoće vam da raduje oko i srce.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.