Korpe i posude za skladištenje - 50% na drugi artikal / Promocija važi od 16. 07 to 29. 07.2024 / Proverite detalje

Omiljeni (0)

Moja prodavnica

0

Sveće i svećnjaci

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe

Cena

0 RSD
5000 RSD

Sveće i svećnjaci

U Pepcu ćete naći sveće dostupne u različitim veličinama, bojama i mirisima koje su idealne za stvaranje opuštajuće atmosfere, dodaju šarm i romantičnost  romantičnim večerima ili predstavljaju prelep dekorativni element. Isto tako, imamo bogat izbor svećnjaka – od jednostavnih i minimalističkih do bogato ukrašenih modela – što vam omogućava idealno prilagođenje svakom enterijeru i stilu, dodavajući mu eleganciju i karakter.

Sveće i svećnjaci predstavljaju izvrsan način da dodate atmosferu i stil u svaku sobu. Oni su neizostavan deo dekoracije enterijera koji unosi udobnu atmosferu i dodaje čar i eleganciju koja se odlično uklapa u svaki dizajn enterijera.

Mirisne i dekorativne sveće

Među dostupnim na tržištu svećama vredno je spomenuti mirisne i dekorativne sveće koje ne samo da izgledaju prelepo, već i ispunjavaju prostor prijatnim mirisom. Zbog toga, one su odlično rešenje za ljude koji žele stvoriti relaksirajuću atmosferu u svojoj kući.

Mirisne sveće utiču na atmosferu u prostoriji putem ispuštanja različitih mirisa. Ovo omogućava stvaranje relaksirajuće, energizirajuće ili romantične atmosfere, zavisno od izabranog mirisa. Primeri popularnih mirisa sveća uključuju lavandu, vanilu, evkaliptus ili citruse, koji utiču na raspoloženje na različite načine. Lavanda deluje relaksirajuće, vanila umirujuće, evkaliptus osvežavajuće, a citrusi stimulišuće.

Dekorativne sveće često imaju zanimljiv izgled, kao što su oblici figurice, srca ili zvezde, što ih čini atraktivnim dekorativnim dodatkom za enterijer.

Sveće u teglama i svećnjaci

Aranžiranje sveća u teglama postaje sve popularniji način za lepo ukrašenje enterijera. Postoji mnogo načina za korišćenje tegla kao dekorativnih svećnjaka, a jedan od njih je stavljanje tankih sveća ili dekorativnih lampiona u njih. Zavisno od preferencija, možete izabrati tradicionalne svećnjake, ukrasne svećnjake ili staklene svećnjake.

Birajući svećnjak, važno je obratiti pažnju na njegovu stabilnost i način pričvršćivanja sveće kako biste osigurali bezbednost tokom korišćenja. Dobro je izabrati svećnjak koji se uklapa u stil enterijera i ostalih dekorativnih elemenata. Prelepi zlatni svećnjaci dodaju eleganciju i sjaj svakom dizajnu. Možete takođe odabrati i sirov svećnjak izrađen od drveta ili metala, koji donosi prirodni i minimalistički naglasak u enterijer. Za ljubitelje neobičnih dekoracija, savršen izbor su dekorativne svetiljke ili porcelanski lampioni.

Sveće u teglama se ističu dužim vremenom gorenja i estetskim izgledom. Tegle čuvaju plamen od gašenja i istovremeno predstavljaju zanimljivi dekorativni detalj. Sveće u teglama su takođe lake za skladištenje i prenos, što ih čini praktičnim izborom.

Primeri prelepih dekoracija upotrebljavajućih sveće u teglama uključuju male dekorativne aranžmane na stolovima prevučenim stolnjacima, koji kreiraju udobnu atmosferu tokom večere, ili neobične dekoracije na prozornoj dasci, koje unose toplo svetlo sveća u enterijer. Sveće u teglama predstavljaju odličan način da stvorite poseban ambijent u svojoj kući, kako za početnike, tako i za napredne ljubitelje dekoracije enterijera.

Kolekcija sveća i svećnjaka u Pepco predstavlja idealan način da dodate toplinu i atmosferu u svaki enterijer. Od suptilnih mirisnih sveća koje ispunjavaju prostor relaksirajućim mirisom, do elegantnih svećnjaka koji postaće stilski dekorativni elementi, nudimo raznovrsne proizvode da bismo zadovoljili svaki ukus i potrebu. Sveće i svećnjaci nisu samo način za stvaranje udobne atmosfere, već i savršeno rešenje za poklone i dekoracije za posebne prilike.

U Pepcu verujemo da i najmanji detalji mogu imati ogroman uticaj na atmosferu u kući, zato pažljivo biramo naše proizvode da bismo obezbedili izuzetan kvalitet i stil. Pozivamo vas da istražite našu kolekciju i pronađete savršene sveće i svećnjake koji učiniće vaš enterijer još udobnijim i posebnijim.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.