30% popusta na prolećne jakne /promocija traje od 16.04 do 30.04 /

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Tekstil

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD

Peškiri: mali, veliki, za kupanje

Peškiri su neophodan deo opreme svakog kupatila. One su neizostavne pri kupanju, pranju ruka i lica. U prodavnici Pepco su dostupne u širokom spektru veličina, boja i materijala, tako da hoćete sigurno da pronađete idealni peškir za svoje potrebe.

Svaki peškir u našoj ponudi izrađen je od najviše kvalitetnih materijala, što garantuje njihovu trajnost i zadržavanje lepote i posle više pranja. Naša briga o kvalitetu znači da svaki peškir ostaje mek i trajni, čak i nakon brojnih pranja. U Pepco naći ćete peškire koji su bezbedni za kožu, idealni i za osobe s osetljivomkožom ili alergijama.

Vrste peškira

Peškiri se mogu podeliti na tri osnovne kategorije: mali, veliki i za kupanje.

  • Mali peškiri idealni su za brisanje ruku i lica. Dostupni su u različitim veličinama, od 30×30 sm do 50×50 sm.
  • Veliki peškiri idealni su za brisanje celog tela. Dostupni su u različitim veličinama, od 70×140 sm do 100×150 sm. Zbog svojih dimenzija odlično se koriste kako za obavijanje tela posle kupanja, tako i kao podloga za ležanje ili na plaži.
  • Peškiri za kupanje su veliki i meki, što obezbeđuje komfor pri kupanju. Dostupni su u različitim veličinama, od 70×140 sm do 100×180 sm. Ovakva veličina kupaćih peškira omogućava udobno zavijanje tela, istovremeno ne zauzimajući previše mesta u kupatilu ili na plaži.

Izbor peškira zavisi od njegove namene. Ako tražite peškir za svakodnevnu upotrebu, izaberite peškir izrađen od pamuka ili frotira. Ako tražite peškir za kupanje, izaberite ovakav izrađen od pamuka, frotira ili bambusa. Ako tražite peškir za putovanje, izaberite proizvod izrađen od mikrofibera.

Šareni peškiri za kupanje

Među različitim tipovima peškira, peškiri za kupanje zauzimaju posebno mesto. Oni nisu samo neophodan deo opreme svakog kupatila, već takođe mogu uticati na komfor i zadovoljstvo povezane sa kupanjem.

Šareni peškiri za kupanje su odličan način za dodavanje života i energije u kupatilo. U zavisnosti od vašeg stila, možete izabrati između različitih boja. Kako biste peškir usaglasili sa stilom kupatila, važno je obratiti pažnju na dominantne boje peškira u prostoriji, kao i na dodatke i aksesoare za kupatilo. To će vam omogućiti da postignete harmoničan izgled prostorije.

Pored boja, važno je obratiti pažnju na dezenirane peškire za kupanje, koji mogu dodati karakter i originalnost kupatilu. U zavisnosti od vašeg vkusa, možete izabrati između različitihdezena, kao što su geometrijski, cvetni ili apstraktni. Kako biste peškir usaglasili sa stilom završne obrade kupatila, važno je obratiti pažnju na dominantne motive i oblike u prostoriji. To će vam omogućiti da postignete efektan i usaglašen izgled prostorije. Takođe je važno obratiti pažnju na glatke dezene, koji mogu dodati eleganciju i klasu kupatilu.,

Kompleti peškira za kupanje su odličan izbor za osobe koje cene usaglašenost i estetiku u svom kupatilu. Kupovina kompleta peškira za kupanje omogućava uštedu vremena i novca, jer nam ne treba tražiti pojedinačne peškire koji se uklapaju jedan sa drugim. Pored toga, komplet peškira za kupanje obezbeđuje jednolik izgled kupatila, što utiče na njegovu estetiku. Takođe treba napomenuti da komplet peškira za kupanje može biti odličan poklon, na primer, za novobračne parove.

Od malih peškira, idealnih za svakodnevnu upotrebu i putovanje, do velikih peškira za kupanje koji obezbeđuju komfor i luksuz nakon svakog kupanja. Peškiri u Pepcu su dostupni u mnogim bojama i dezenima, što vam omogućava lako usaglašavanje sa stilom vašeg kupatila.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.