Korpe i posude za skladištenje - 50% na drugi artikal / Promocija važi od 16. 07 to 29. 07.2024 / Proverite detalje

Omiljeni (0)

Moja prodavnica

0

Dodaci za kupatilo

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe

Cena

0 RSD
5000 RSD

Kupatilski pribor

Kupatilski pribor su neophodni elementi koji utiču na funkcionalnost i estetiku kupatila. Odabirom odgovarajućih proizvoda, možete da učinite ovaj prostor ugodnim, praktičnim i stilskim. Možete da obratite pažnju na kvalitet materijala od kojih su izrađeni dodaci za kupatilo, kao i na njihov dizajn koji bi trebalo da bude usklađen sa opštim uređenjem kupatila.

Među najpopularnijim kupatilskim priborom u Pepco nalaze se, između ostalih:

  • dozatore za sapun,
  • kutije za skladištenje u kupatilu,
  • posude za jastučiće od vate i štapiće,
  • čaše za četkice,
  • police za kupatilo,
  • bambusove podmetače,
  • setove za kupatilo.

Kvalitetan kupatilski pribor

Pri izboru kupatilskog pribora, korisno je obratiti pažnju na njihovu funkcionalnost i način montaže. Neki od njih se lako mogu montirati na zid pomoću vakuumskih čepova, što omogućava uštedu prostora, dok drugi zahtevaju bušenje montažnih rupa. Takođe, korisno je da uložite u proizvode koji su laki za održavanje, poput dozatora za sapun sa lako skidljivim spremnicima ili kutijica sa odvojivim pregradama.

Takođe je važno zapamtiti da kupatilski pribor može uticati na estetski dojam prostora, stoga je korisno birati proizvode koji će biti usklađeni sa opštim uređenjem kupatila, kako u boji, tako i u stilu. U Pepcu su dostupni i klasični i moderni kupatilski pribori koji će sigurno zadovoljiti ukus svakog korisnika.

Funkcionalni i elegantni kupatilski pribor

Na tržištu su dostupne različite serije kupatilskog pribora koji kombinuju funkcionalnost i eleganciju. Birajući kupatilski pribor visokog kvaliteta, trebalo bi obratiti pažnju na materijale od kojih su izrađeni, kao i na njihov dizajn koji trebalo bi da bude usklađen sa opštim uređenjem kupatila. Time možete da stvorite koherentan i harmoničan prostor koji biće praktičan, ali i estetski privlačan.

Stilski kupatilski pribor može da bude izrađen od različitih materijala, poput keramike, stakla, metala ili plastike. Zavisno od preferencija, možete odabrati proizvode klasičnih oblika i dezena, kao i one modernijeg i minimalističkog dizajna. Vredno je obratiti pažnju na koloristiku pribora koja trebalo bi da bude usklađena sa ostatkom uređenja kupatila.

Dodaci za kupatilo u Pepcu

Takođe korisno je uložiti u setove kupatilskog pribora koji hoće da vam pomogne da održavate red u kupatilu. U ponudi Pepca nalazimo različite setove kupatilskog pribora, uključujući komplete koji se sastoje od dozatora za sapun, čaše za četkice i posude za jastučiće od vate i štapiće. Zahvaljujući tome, svi potrebni predmeti hoće da imaju svoje mesto, a kupatilo hoće da izgleda uredno i estetski.

U Pepcu takođe možete da nađete atraktivan kupatilski pribor na promociji, koji hoće da vam omogući uštedu pri opremanju kupatila. Među njima vredno je obratiti pažnju na komplet za kupatilo koji se sastoji od posude za jastučiće od vate i štapiće te čaše za četkice. Takav set za kupatilo hoće da vam pomogne da održavate red na kupatilskoj polici, a istovremeno hoće da izgleda estetski.

U ponudi Pepca naći ćete širok izbor praktičnih dodataka i elemenata opreme za kupatilo, koji omogućiće vam stvaranje funkcionalnog i estetskog prostora. Zahvaljujući njima vaše kupatilo izgledaće uredno i privlačno.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.