Igračke - 50% popusta na drugi artikal / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Detalji promocije na uslovima

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Naš kvalitet

Izaberite najbolje za sebe i svoju porodicu! Odličan kvalitet po pristupačnim cenama! To je princip koji sledimo godinama, kako bismo ispunili uslove naših potrošača.

Svi Pepco proizvodi u ponudi moraju ispunjavati određene standarde kvaliteta. Zato mi osiguravamo proveru proizvoda u zavisnosti od kategorije. Proveravaju se sigurnost, upotrebljivost i kvalitet.

Naš tim za kontrolu kvaliteta čine stručnjaci koji se bave proverom pojedinačnih kategorija proizvoda.

Članovi ovog tima svakodnevno proveravaju i odobravaju proizvode koji su kvalitetni, bezbedni, funkcionalni i u skladu sa propisima, standardima i drugim zakonskim uredbama.

Stručnjaci za kontrolu kvaliteta takođe sarađuju sa eksternim akreditovanim laboratorijama i organizacijama za sertifikaciju koje proveravaju i potvrđuju usklađenost asortimana sa odgovarajućim standardima. Rezultat ove saradnje su oznake i simboli dodeljenih sertifikata, koji se nalaze na proizvodima.

Pepco oznake

ORGANSKI PAMUK

U velikom asortimanu pamučnih proizvoda iz PEPCA, nalazi se posebna kolekcija odeće sa oznakom ORGANSKI PAMUK koja se odnosi na određene proizvode, koji sadrže ili su izrađeni od organskog pamuka. Ova sirovina dobijena je ručnim branjem u ekološkim procesima proizvodnje, gde se upotrebljavaju isključivo pesticidi iz prirode i time se poštuju principi održivog razvoja.

RECYCLED POLIESTER

Ova interna PEPCO oznaka garantuje da je proizvod delimično ili u potpunosti izrađen od recikliranog poliestera. Upotrebom obnovljivih materijala, podržavamo ciljeve održivog razvoja.

Sertifikati

OEKO – TEX

OEKO – TEX ® Standard 100 je vodeća svetska oznaka za tekstil koja osigurava da su svi elementi proizvoda testirani na štetne hemikalije, od tkanine, dugmeta, rajsferšlusa, do etikete i ostalih dekorativnih elemenata.

OEKO – TEX ® MADE in GREEN sertifikat je kombinacija OEKO – TEX ® Standard 100, koji potvrđuje hemijsku sigurnost i OEKO-TEX STeP sertifikata koji dodatno proverava i potvrđuje socijalne i ekološke standarde.

Saznajte više o sertifikatu

GOTS (Global Organic Textile Standard)

Sertifikat prati sve faze proizvodnje organskog tekstila. Standard definiše ograničenja na poreklo platna i hemikalija koje se koriste u procesu proizvodnje, ali i uključuje proveru socijalnih i ekoloških standarda.

Saznajte više o sertifikatu

ORGANIC CONTENT STANDARD

Međunarodni standardi Organic 100 i Organic Blend Content Standard proveravaju sadržaj organskih tekstilnih vlakna u proizvodu, kao i svaku fazu nabavke i prerade sirovine.

The Organic 100 Claim standard dodeljuje se proizvodima koji sadrže najmanje 95% organskog pamuka.

The Organic Blended Claim Standard primenjuje se na proizvodima koji sadrže minimum 5% organskog pamuka.

Saznajte više o sertifikatu

RECYCLED CLAIM STANDARD

Ovi standardi proveravaju sadržaj recikliranih tekstilnih vlakna u proizvodu. Sertifikat dodeljuje nezavisno telo, proizvođačima čiji proizvodi sadrže najmanje 5% recikliranih tekstilnih vlakna u svom sastavu.

Recycled Claim Standard 100 nalazi se na proizvodima koji sadrže minimum 95% recikliranih materijala.

U drugom slučaju, kada je sadržaj recikliranih materijala niži od 95%, proizvod se obeležava sa sertifikatom Recycled Claim Standard Blended.

Saznajte više o sertifikatu

VEGAN i VEGETARIAN

Ovim sertifikatima obeležava se hrana, industrijski i kozmetički proizvodi. Oni su potvrda da proizvodi u ponudi ne sadrže životinjsko meso ili produkte životinjskog porekla.

Vegan – ne sadrži meso i produkte životinjskog porekla i ne koriste se ni u jednoj fazi proizvodnje.

Vegetarian – ne sadrži meso životinjskog porekla i ne koristi se ni u jednoj fazi proizvodnje, ali mogu sadržati produkte životinjskog porekla, npr. med, mleko, jaja.

Saznajte više o sertifikatu

INTERTEK

Međunarodna oznaka kvaliteta koju dodeljuju nezavisne laboratorije za ispitivanje uključujući i Intertek laboratoriju.  Oznaka potvrđuje da je proizvod usklađen sa bezbednosnim standardima i zahtevima kvaliteta i performansi.

Intertek laboratorije za testiranje potpuno proveravaju sigurnost, izdržljivost, funkcionalnost i upotrebljivost proizvoda pre obeležavanja. Provera uključuje i inspekciju proizvoda u toku proizvodnog procesa.

Saznajte više o sertifikatu

TÜV Rheinland CERTIFIED

Označava međunarodnu oznaku kvaliteta koju dodeljuje nezavisno telo za sertifikaciju TÜV Rheinland. Oznaka potvrđuje da je na proizvodu izvršen postupak ispitivanja i sertifikacije u skladu sa evropskim bezbednosnim standardima, kao i sa zahtevima kvaliteta i performansi proizvoda.

Organizacija TÜV Rheinland pre dodeljivanja oznake kvaliteta, potpuno proverava proizvode u pogledu sigurnosti, izdržljivosti, funkcionalnosti i upotrebljivosti. Provera uključuje i inspekciju proizvoda u toku proizvodnog procesa.

Saznajte više o sertifikatu

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.