Moja prodavnica
LOADER
Meni
Proizvodi

Šta nam daje snagu?

U fokusu našeg interesovanja je uvek kupac. Mi se razvijamo, odgovarajući na njegove potrebe. Naš najveći adut je široka ponuda artikala po pristupačnim cenama, udobne prodavnice i ljubazno osoblje.
01

Imamo misiju

Našim kupcima osiguravamo najlakši pristup svim prozvodima, koji su njima svakodnenvo potrebni, osim toga tu smo za sve, koji žele da oblače svoju porodicu, vode svoju kuću i sve to po najnižim cenama.
02

Imamo viziju

Naš je cilj da postanemo najveći, najbolji, najjeftiniji i najpoznatiji brend prodavnica za porodice i kuću u Evropi.
03

Imamo strategiju

Želimo da vodimo našu firmu na uravnotežen način, sa fokusom na nekoliko bitnih oblasti razvoja, koje obuhvataju: radnike i klijente, lanac dostava, kao i pomoćnu poslovnu infrastrukturu.

Naše brojke
govore same za sebe!

Dinamičan razvoj firme traje konstantno od 1999. godine. Prve PEPCO prodavnice su nastale u Poljskoj u 2004. godini. Danas ih imamo više od 2000 u Evropi!

Zahvaljujući obimu naše delatnosti i stalnoj brizi da su operativni troškovi niski, možemo da ponudimo proizvode dobrog kvaliteta po pristupačnoj ceni na sve više mesta.

> 20 miliona

KLIJENATA MEŠEČNO

> 600

OSOBA U CENTRALI U POLJSKOJ

> 20 hiljada

RADNIKA U 14 DRŽAVA U EVROPI

> 2 hiljade

PRODAVNICA U 14 DRŽAVA EVROPE

> 20 godina

KONTINUIRANOG RAZVOJA

> 200 000 m2

SKLADIŠNE POVRŠINE U EVROPI


Želimo da dođemo do svakoga

Svake godine otvaramo prosečno tri stotine novih prodajnih mesta i ulazimo na najmanje dva evropska tržišta. Samo u poslednjoj deceniji broj radnika PEPCO se deset puta povećao.

Mi smo skoncentrisani ne samo na osiguranju finansijski atraktivnih proizvoda, nego želimo da oni budu dostupni i na što više mesta.

Broј prodavnica u pojedinačnim zemljama:

Poljska
1091
Češka
241
Slovačka
131
Rumunija
356
Mađarska
210
Slovenija
33
Hrvatska
94
Litvanija
66
Letonija
47
Estonija
29
Bugarska
90
Italija
28
Srbija
50
Španija
17
Аустрија
13

Ukupan broј PEPCO prodavnica u Evropi: *

2496

PEPCO kao maloprodajna marka pripada Grupi Pepco. Tvrtka se obvezala svojim kupcima – posebno posetiocima sa fokusom na uštedu budžeta – ponuditi sve što je potrebno za nadopunu i oplemenjivanje doma u ključnim općim kategorijama robe, odeće i proizvoda široke potrošnje.

Bilo da se radi o PEPCU, Poundlandu ili Dealzu, male do srednje velike trgovine smještene su na lako dostupnim lokacijama na preko 3.200 lokalnih trgovačkih centara, glavnih ulica i maloprodajnih parkova na 16 evropskih tržišta. Pepco Grupa je debitovala na Varšavskoj berzi u maju 2021.

Više informacija o Pepco Grupi možete naći na https://www.pepcogroup.eu/

Naša ISTORIJA je istorija uspeha!

2021

Vrata naših prodavnica otvaramo u Španiji i Austriji.

2020

Otvaramo prodavnice u Italiji i Srbiji

U Poljskoj otvaramo 1000 prodavnicu PEPCO
2019

Bugarska se uključuje u porodicu PEPCO.

2018

Pojavljujemo se u Letoniji i Estoniji.

2017

Otvaramo prodavnice u Hrvatskoj, Sloveniji i Litvaniji.

2016

Za nepune dve godine udvostručavamo broj prodavnica - otvaramo hiljaditu prodavnicu PEPCO u Evropi.

2015

PEPCO opočinje sa radom u Rumuniji i Mađarskoj.

2014

Proslavljamo otvaranje 500 prodavnice PEPCO.

od 2013

Naše prodavnice se otvaraju izvan Poljske.

PEPCO nastaje u Češkoj i Slovačkoj.
2007

Otvaramo stotu prodavnicu PEPCO.

2004

Otvaramo prvih 14 prodavnica PEPCO u gradovima: Poznanj, Bidgošć, Gdanjsk.

1999

Početak stvaranja temelja za mrežni biznis.

Naši radnici su vizit kartica brenda PEPCO!

Firma se dinamično razvija zahvaljajući radnicima, a oni se razvijaju zajedno sa njom – učenjem, razvojem, unapređenjem.

Evropska mreža PEPCO zapošljava više od 20 000 radnika, od čega više od 600 u centrali u Poznanju i više od 1000 u distribuciji. Između naših današnjh radnika su i dalje ljudi, koji su 1999. godine, u timu od par desetina osoba, počeli razvijati našu firmu. To zahvaljajući, između ostalog, tome, uspevamo, bez obzira na obim delovanja, sačuvati porodičnu i otvorenu atmosferu,

Ranije, pet godina sam bila odgovorna za samo jedno tržište, a danas, kao Direktor prodaje za južnoevropsku regiju, upravljam sa osam različitih tržišta. To je sjajno iskustvo, jer bez obzira na zajedničku organizacijsku kulturu, celo vreme imam mogućnost da učim neka nova ponašanja, neki drugi stav prema svakodnevnom životu.
Kad me neko, ko nije iz PEPCO, pita odakle taj neprestani uspeh, koji traje više od 20 godina, odgovaram: sjajni radnici i radna atmosfera, koja se temelji na pet vrednosti fime, dakle na poštovanju, iskrenosti, saradnji, entuzijazmu i usavršavanju. Radeći u PEPCO od prvog dana postojanja firme, osetim to svaki dan.
PEPCO je mesto međunarodne saradnje. Ovde rade ljudi od poverenja, koji svaki dan pokazuju neverovatno angažovanje i želju za uspehom. U IT odeljenju na svakoga čekaju novi izazovi i projekti. Između nas je kultura učenja na sopstvenim greškama, kod nas se neuspeh tretira kao šansa za razvoj i učenje.
Rad u firmi, koje na štedi na edukaciji i vodi računa o razvoju svojih radnika i najmlađih, mogućava zaposlenim da realizuju svoje ideje vezane za društvene projekte, to je ispunjenje snova za svakoga, ko želi da radi u oblasti društveno odgovornog biznisa.

Postani već danas deo našeg uspeha!

Koristi za radnike
Poslovni izazovi
Šansa na razvoj
Sistem obuka
Međunarodna sredina
Prijatna atmosfera
Radnički popust
Kriterijumi koristi
... i mnogo drugih!

Humanitarna delatnost

Za PEPCO deca i organizacija njihovog vremena, njihov razvoj, edukacija i izjednačavanje životnih prilika su prioritet u radu za dobrobit društva. Sarađujemo sa organizacijama za humanitarni rad, stvaramo sopstvene programe za pomoć, radimo kao volonteri. U svakoj državi, u kojoj radimo, preduzimamo različite inicijative usmerene ka deci.

Težak rad daje efekte!

PEPCO je jedna od najcenijenih robnih marki između kupaca i eksperata na tržištu!!

Dokaz toga su, osim miliona klijenata u našim radnjama, stručne nagrade koje dobijamo za kvalitet, popularnost, poverenje i ugled. Mi smo ponosni zbog svih tih pohvala, koje nas motivišu za dalji razvoj za naše klijente i radnike.

Nashe nagrade:

Zvezda kvalieta u radu sa klijentima 2020

Pohvala koju dobijaju firme zbog visokog kvaliteta rada sa klijentima, procjenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa kljentima, koji celu godinu...
Pročitajte više
Pohvala koju dobijaju firme zbog visokog kvaliteta rada sa klijentima, procjenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa kljentima, koji celu godinu istražuje zadovoljstvo potrošača te svake godine obrađuje milione podataka. Više puta su izvršena istraživanja, koja pokazuju da klijenti PEPCO smatraju da smo mi brend, kojem vredi verovati.

Super Brend 2020

Pohvala za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju razvojem, prepoznatljivošću i inovativnošću. Brend PEPCO već nekoliko puta je dobio nagradu...
Pročitajte više
Pohvala za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju razvojem, prepoznatljivošću i inovativnošću. Brend PEPCO već nekoliko puta je dobio nagradu SUPER BREND 2020 za kvalitet, poverenje i ugled. U rankingu se prosenjuje: poziciju na tržištu pojedinih brendova, njihov rast, kvalitet proizvoda ili usluga te poverenje klijenata.

Brend Decenije

Nagrada posebno dodeljena PEPCO u okviru jubilarnog izdanja programa "Dobar Brend- kvalitet, poverenje, ugled" za redovno pojavljivanje u konkursu od 2009....
Pročitajte više
Nagrada posebno dodeljena PEPCO u okviru jubilarnog izdanja programa "Dobar Brend- kvalitet, poverenje, ugled" za redovno pojavljivanje u konkursu od 2009. do 2019. godine. PEPCO je najviše nagrađen brend u kategorji diskontnih prodavnica i jedna od najcenijenjih firmi između kupaca i eskperata na tržištu već deset godina!

Zvezda kvaliteta u radu sa klijentima 2019

Pohvala koju dobijaju firme zbog visokog kvaliteta rada sa klijentima, procjenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa kljentima, koji celu godinu...
Pročitajte više
Pohvala koju dobijaju firme zbog visokog kvaliteta rada sa klijentima, procjenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa kljentima, koji celu godinu istražuje zadovoljstvo potrošača te svake godine, obrađuje milione podataka. Više puta su izvršena istraživanja, koja pokazuju da klijenti PEPCO smatraju da smo mi brend, kojem vredi verovati.

Super Brend 2019

Pohvala za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju razvojem, prepoznatljivošću i inovativnošću. Brend PEPCO već nekoliko puta je dobio nagradu...
Pročitajte više
Pohvala za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju razvojem, prepoznatljivošću i inovativnošću. Brend PEPCO već nekoliko puta je dobio nagradu SUPER BREND 2019 za kvalitet, poverenje i ugled. U rankingu se prosenjuje: poziciju na tržištu pojedinih brendova, njihov rast, kvalitet proizvoda ili usluga te poverenje klijenata.

Dijamanti Forbesa 2018

To je plasman firmi, koje se najdinamičnije razvijaju u Poljskoj. U dogovoru sa uredništvem magazina "Forbes" i na osnovu prikupljenih od...
Pročitajte više
To je plasman firmi, koje se najdinamičnije razvijaju u Poljskoj. U dogovoru sa uredništvem magazina "Forbes" i na osnovu prikupljenih od strane firme Bisnode Poljska podataka, kreira se baza preduzeća, kojima se dodeljuje pozitvan rejting poverenja. PEPCO je već nekoliko puta zaredom pobednik.

Zvezda kvaliteta u radu sa klijentima 2018

Pohvala koju dobijaju firme zbog visokog kvaliteta rada sa klijentima, procjenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa kljentima, koji celu godinu...
Pročitajte više
Pohvala koju dobijaju firme zbog visokog kvaliteta rada sa klijentima, procjenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa kljentima, koji celu godinu istražuje zadovoljstvo potrošača te svake godine obrađuje milione podataka. Više puta su izvršena istraživanja, koja pokazuju da klijenti PEPCO smatraju da smo mi brend, kojem vredi verovati.

Super Brend 2018

Nagrada za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju rastom, prepoznatljivošću i inovativnošću. Brend PEPCO je već nekoliko puta zaredom nagrađen...
Pročitajte više
Nagrada za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju rastom, prepoznatljivošću i inovativnošću. Brend PEPCO je već nekoliko puta zaredom nagrađen nagradom SUPER BREND 2018. za kvalitet, poverenje i ugled. U rankingu se prosenjuje: poziciju na tržištu pojedinih brendova, njihov rast, kvalitet proizvoda ili usluga te poverenje klijenata.

AI Excellence Award 2017

Prestižna nagrada Best Retailer od the Year 2017 i Al Excellence Award zbog najvećeg uspeha u 2017: 1000 otvorena prodavnica. Nagradu...
Pročitajte više
Prestižna nagrada Best Retailer od the Year 2017 i Al Excellence Award zbog najvećeg uspeha u 2017: 1000 otvorena prodavnica. Nagradu dodeljuje Al Global Media.

Super Brend 2017

Nagrada za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju rastom, prepoznatljivošću i inovativnošću.
Nagrada za firme, koje se na poljskom tržištu odlikuju rastom, prepoznatljivošću i inovativnošću.

Zvezda kvaliteta u radu sa klijentima 2017

Nagrada za visok kvalitet rada sa klijentima, ocenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa klijentima.
Nagrada za visok kvalitet rada sa klijentima, ocenu vrši Poljski program kvaliteta rada sa klijentima.

Dijamanti Forbesa 2017

Već deseti put, zajedno sa uredništvom magazina "Forbes", firma Bisnode Poljska je organizovala rejting poljskih firmi, koje se najdinamičnije razvijaju. Takvih,...
Pročitajte više
Već deseti put, zajedno sa uredništvom magazina "Forbes", firma Bisnode Poljska je organizovala rejting poljskih firmi, koje se najdinamičnije razvijaju. Takvih, koji su zadnjih godina najviše povećale svoju vrednost. U plasmanu nagrašenih firmi u regiji Velkopoljska, PEPCO je dobitnik 1 nagrade.

Retailers' Awards 2016

Retail Awards je jedan od najvećih događaja u oblasti komercijalnih nekretnina, svake godine sakupi više stotina najbitnijih investitora iz Istočno-centralne Evrope....
Pročitajte više
Retail Awards je jedan od najvećih događaja u oblasti komercijalnih nekretnina, svake godine sakupi više stotina najbitnijih investitora iz Istočno-centralne Evrope. PEPCO je pobednik u kategoriji Best Expansion, a naš operativni durektor Marcin Stanko je nominiran za nagradu Vest Manager of the Year.

Dobar Brend 2016

Ta nagrada se dodeljuje firmama, koje se odlikuju inovativnošću, razvojom i prepoznatljivošću. U rankingu se prosenjuje: poziciju na tržištu pojedinih brendova,...
Pročitajte više
Ta nagrada se dodeljuje firmama, koje se odlikuju inovativnošću, razvojom i prepoznatljivošću. U rankingu se prosenjuje: poziciju na tržištu pojedinih brendova, njihov rast, kvalitet proizvoda ili usluga te stepen poverenja klijenata. PEPCO je dobitnik nagrade "Dobar Brend" već treći put zaredom.

Dijamanti Forbesa 2016

To je plasman firmi, koje se najdinamičnije razvijaju u Poljskoj. Na osnovu prikupljenih podataka, kreira se baza preduzeća, koja imaju pozitivan...
Pročitajte više
To je plasman firmi, koje se najdinamičnije razvijaju u Poljskoj. Na osnovu prikupljenih podataka, kreira se baza preduzeća, koja imaju pozitivan rejting poverenja. PEPCO je već nekoliko puta zaredom pobednik.

Gepardi Biznisa 2015

Pobednici se biraju prema rastu tržišne vrednosti. Za analiziranje se bira te firme, koje su u datom periodu positgle određene prihode...
Pročitajte više
Pobednici se biraju prema rastu tržišne vrednosti. Za analiziranje se bira te firme, koje su u datom periodu positgle određene prihode i dobit, a vrednost njihovog kapitala je pozitivna. Finansijski rezultati poljskih firmi se analiziraju u Institutu za evropski biznis.

Retailers' Awards 2014

Gala CEE Retail Awards je jedan od najvećih događaja u oblasti komercijalnih nekretnina, svake godine sakupi više stotina najbitnijih investitora iz...
Pročitajte više
Gala CEE Retail Awards je jedan od najvećih događaja u oblasti komercijalnih nekretnina, svake godine sakupi više stotina najbitnijih investitora iz Istočno-centralne Evrope. PEPCO je pobednik u kategoriji Discount Retailer of the Year 2014.