Omiljeni (0)

Moja prodavnica

0

O nama

Pepco znači stalni razvoj

Naši kupci vole Pepco, gde mogu da kupe svoje omiljene proizvode visokog kvaliteta po veoma niskim cenama. A mi, u Pepcu, volimo naše kupce.

Nudimo proizvode sa kojima cela porodica može da izrazu svoj stil i da ulepša svoj prostor. Posle više od 20 godina napornog rada, Pepco je postao najpopularniji trgovac dečije odeće i vodeći dobavljač proizvoda za uređenje doma u većini evropskih zemalja u kojima poslujemo. Zato naše prodavnice svakog meseca posećuju desetine miliona kupaca

Želimo da dođemo do svakog kupca

Naš cilj je da otvorimo lokacije širom Evrope kako bismo omogućili mnogim ljudima pristup našim prodavnicama. Postanite deo ove misije..
Mi smo skoncentrisani ne samo na osiguranju finansijski atraktivnih proizvoda, nego želimo da oni budu dostupni i na što više mesta.

Broј prodavnica u pojedinačnim zemljama:

Poljska
1335
Češka
301
Slovačka
151
Rumunija
460
Mađarska
252
Slovenija
40
Hrvatska
126
Litvanija
87
Letonija
60
Estonija
37
Bugarska
165
Italija
191
Srbija
133
Španija
228
Nemačka
63
Grčka
31
Portugal
14
Bosna i Hercegovina
32

 

 

Pepco je maloprodajni brend koji pripada Pepco Grupi. Firma uvek nastoji da svojim kupcima – posebno porodicama sa ograničenim budžetom – obezbedi sve što im je potrebno za uređenje i ulepšavanje svojih domova u glavnim kategorijama kućnih aksesoara i odeće.

Bilo da je u pitanju Pepco, Poundland ili Dealz, male i srednje prodavnice u okruženju Grupe, mogu se naći u preko 4.000 lokalnih tržnih centara, na glavnim ulicama i u maloprodajnim parkovima širom Evrope.
Pepco Grupa je kotirana na Varšavskoj burzi od maja 2021.

Postani već danas deo našeg uspeha!

Koristi za radnike
Poslovni izazovi
Šansa na razvoj
Sistem obuka
Međunarodna sredina
Prijatna atmosfera
Radnički popust
Kriterijumi koristi
... i mnogo drugih!