Igračke - 50% popusta na drugi artikal / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Detalji promocije na uslovima

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Pitanja i odgovori

Imate pitanje a niste pronašli odgovor na našoj internet stranici? Savetujemo vam da pročitate spisak u nastavku.

Prodavnice

Savetujemo vam da koristite naš pretraživač prodavnica. Tamo ćete pronaći mapu svih Pepco prodavnica širom zemlje.

Naše prodavnice nemaju telefone namenjene kupcima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete otići u najbližu prodavnicu ili kontaktirati naš korisnički servis: info.rs@pepco.eu

Molimo vas koristite naš Pepco pretraživač prodavnica. Tamo ćete pronaći mapu koja prikazuje lokacije svih naših prodavnica u zemlji, uz adresu i radno vreme.

Pepco prodaje samo u stacioniranim prodavnicama. Od samog početka smo se koncentrisali na stvaranje savršeno lociranih i uređenih tradicionalnih prodavnica. Naš maloprodajni lanac je dovoljno velik da najvećoj mogućoj grupi kupaca obezbedi direktan pristup širokoj ponudi proizvoda. Želimo da ostanemo u blizini naših kupaca koji nas mogu naći u gradu, gradskim centrima i tržnim centrima gde zajedno sa prodavnicama prehrambenih proizvoda i restoranima pružamo sveobuhvatnu ponudu.

Sve vreme radimo na razvoju našeg maloprodajnog lanca. Nameravamo biti što bliže našim kupcima. Nadamo se otvaranju nove Pepco prodavnice na Vašoj lokaciji.

U glavnom meniju nalazi se padajuća lista sa svim zemljama u kojima imamo prodavnice. Naša internet stranica na engleskom jeziku nudi Pepco pretraživač prodavnica. Na njemu možete naći sve lokacije naših prodavnica u svakoj zemlji u kojoj poslujemo.

Povraćaj, reklamacije, garancija

Sve naše prodavnice nude zagarantovan povraćaj novca: u roku od 30 dana kupci mogu vratiti proizvod upakovan i bez tragova korišćenja zajedno sa dokazima o kupovini – račun i etiketa sa cenom. Više informacija o zagarantovanom povraćaju novca potražite ovde.

Da, robu možete vratiti u bilo kojoj Pepco prodavnici. Više možete pročitati ovde.

Nažalost, to ne možete učiniti. Račun je neophodan za povlačenje proizvoda iz prodaje u sistemu i vraćanje na skladište.

Nažalost, to ne možete učiniti. Zahtevamo da proizvod vratite u prodavnicu bez tragova korišćenja u pakovanju i sa etiketom.

Robu za ličnu upotrebu nije moguće vratiti. Kompletna lista je dostupna ovde.

Garantni rok za proizvode kupljene u Pepco prodavnicama je 2 godine. U slučaju da tokom garantnog roka pronađete bilo kakve nedostatke u kvalitetu, preporučujemo vam da uložite žalbu u bilo kojoj prodavnici. Više informacija možete pronaći ovde.

Prihvatamo reklamacije u svakoj Pepco prodavnici. Samo donesite neispravan proizvod, dokaz o kupovini (račun, izvod sa bankovnog računa) ili svedoka koji će potvrditi kupovinu i popunite obrazac za reklamaciju. Reklamacija će se rešiti u zakonskom roku od 14 dana. Više informacija možete pronaći ovde.

Ako je vaša reklamacija odbijena i ne prihvatate odluku imate pravo na žalbu u Pepco prodavnici. Proces sledi ista pravila kao redovna reklamacija.

Povrat se može izvršiti u roku od 30 dana od kupovine proizvoda pune vrednosti sa originalnom etiketom i računom kao dokaz o kupovini. Sa druge strane, kupac ima pravo da uloži reklamaciju na (korišićen) proizvod u roku od 2 godine ukoliko se utvrde nedostaci u kvalitetu. Reklamacija se može uložiti na osnovu računa, izvoda sa bankovnog računa ili potvrde o kupovini od strane svedoka. Povrat i reklamacija se mogu izvršiti u bilo kojoj Pepco prodavnici.

Žalbe i pohvale mogu se prijaviti putem kontakt obrasca koji je dostupan na našoj internet stranici, slanjem poruke na: info.rs@pepco.eu, ili direktno u prodavnici popunjavanjem Knjige žalbe koji će na zahtev kupca biti dostupna na kasi.

Proizvodi

Cenimo interesovanje za naše proizvode. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje ovo može izazvati, ali trenutno nemamo dostupne informacije o dostupnosti za određene prodavnice.

Rezervacija proizvoda u Pepco prodavnici trenutno nije moguća.

Flajeri su dostupni u svakoj prodavnici od početka promocije do isteka zaliha.

Internet ponuda (ne flajer) može se razlikovati od zaliha dostupnih u određenoj prodavnici (neki proizvodi mogu biti dostupni samo na odabranim lokacijama). Imajte na umu da fotografije na internet stranici predstavljaju primere proizvoda i mogu se razlikovati od stvarnih proizvoda.

Robu isporučujemo u naše prodavnice 3 ili 4 puta nedeljno. Dani isporuke mogu se razlikovati od jedne do druge prodavnice.

Naše proizvode možete pronaći na flajerima i online, kao i našem zvaničnom Facebook profilu, ili putem Newsletter-a.

Informacije o trenutnoj prodaji dostupne su na flajerima i online, na internet stranici, na našem zvaničnom Facebook profilu, ili putem Newsletter-a.

Usluge i plaćanje

Žao nam je, ali trenutno ne nudimo poklon kartice.

Da, više informacija o usluzi dostupno je ovde.

Detalji trenutnih dopuna dostupni su ovde.

U svakoj Pepco prodavnici možete dobiti fakturu sa PDV-om za kupljene proizvode. Fakture se izdaju u skladu sa zakonskim rokom od 7 dana od dana kupovine samo na osnovu fiskalnog računa.

Da, možete otići u prodavnicu u kojoj ste kupili proizvod ili kontaktirajte našu službu za pomoć: info.rs@pepco.eu,

Ne, računi se štampaju samo jednom, prilikom kupovine i ne mogu se duplirati ili kopirati.

Da, u našoj prodavnici postoji kutija za baterije.

Saradnja

Molimo kontaktirajte nas pomoću obrasca koji je dostupan na našoj internet stranici. U naslovu označite “ Saradnja za nekretnine“ ili na: info.rs@pepco.eu

Molimo kontaktirajte nas pomoću obrasca koji je dostupan na našoj internet stranici. Označite „Prijem“. Vaša poruka će biti prosleđena odgovarajućem odeljenju ili na: info.rs@pepco.eu

Sve aktuelne ponude posla u prodavnici možete pronaći na našoj internet stranici u delu karijera. Prijave se mogu podneti na našoj internet stranici, putem karijera@pepco.eu ili prodavnici u kojoj želite da radite.

Sve aktuelne ponude za posao u predstavništvu možete pronaći na našoj internet stranici u delu karijera. Prijave se mogu podneti na našoj internet stranici. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa procesom zapošljavanja, koristite obrazac za kontakt koji je dostupan na našoj internet stranici. Označite „Zapošljavanje“ u naslovu.

Sve aktuelne ponude posla u distributivnom centru možete pronaći na našoj internet stranici u delu karijera. Prijave se mogu podneti na našoj internet stranici ili direktno u skladištu u kojem želite da radite. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa procesom zapošljavanja koristite obrazac za kontakt koji je dostupan na našoj internet stranici. Označite „Zapošljavanje“ u naslovu.

Posetite deo karijera. Tamo ćete pronaći sve osnovne informacije o radu u različitim oblastima i odeljenjima naše kompanije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa određenim radnim mestom popunite obrazac za kontakt na našoj internet stranici. Označite „Zapošljavanje“ u naslovu ili nam se javite putem karijera@pepco.eu

Posetite deo karijera. Tamo ćete pronaći sve informacije u vezi sa praksom i pripravništvom u Pepco, kao i sve o poslovnim ponudama za ove pozicije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa praksom ili pripravništvom popunite obrazac za kontakt koji je dostupan na našoj internet stranici. Označite „Zapošljavanje“ u naslovu ili nam se javite putem karijera@pepco.eu

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa procesom zapošljavanja popunite obrazac za kontakt koji je dostupan na našoj internet stranici. Označite „Zapošljavanje“ u naslovu ili nam se javite putem karijera@pepco.eu

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.