Omiljeni

Moja prodavnica

0

Pokrivači

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD

Ćebad i prekrivači

Naša ćebad i prekrivači nisu samo funkcionalni dodaci, već i dekorativni elementi koji mogu potpuno promeniti izgled prostorije, dajući joj udobnost i topao, domaći ambijent. Pozivamo vas da otkrijete ponudu Pepco i izaberete proizvode koji će učiniti vašu kuću još udobnijom i stilski uređenom.

Izbor odgovarajućih prekrivača i ćebadi može biti ključan za komfor i izgled vaše kuće. U zavisnosti od potreba, možete se odlučiti za meku, toplu ćebad koja će vam pružiti udobnost tokom hladnih večeri ili za elegantne prekrivače za krevet, koji će dodati šik spavaćoj sobi.

Meka, topla ćebad

U Pepcu su dostupne različite vrste ćebadi, koje se razlikuju po materijalima od kojih su izrađena. Birajuće ćebe važno je obratiti pažnju na njegovu veličinu, materijal od kojeg je izrađeno, i namenu. Postoje različite upotrebe ćebadi, stoga je važno izabrati ono koje će najbolje zadovoljiti naša očekivanja.

Bez obzira da li tražite lako ćebe za pokrivanje tokom čitanja knjiga ili toplo, debelo ćebe koja garantuje komfor tokom hladnih večeri, u Pepcu pronaći ćete širok izbor proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe.

  • Pamučna ćebad su prirodna, prozračna i dobro upijaju vlagu. To su odlična ćebad za decu i odrasle, jednostavna za pranje i održavanje.
  • Ćebad od mikrofibre su laka, meka i brzo se suše. To su funkcionalna ćebad koja se mogu koristiti kao pokrivači za kauč, prekrivači za krevet ili kao topli pokrivači za vanjsku upotrebu.
  • Ćebad od flanela su meka, topla i prijatna na dodir, ovakvo ćebe je odlično za jesen, kao topli pokrivač za hladne večeri.
  • Topla vunena ćebad su izrađena od prirodnih materijala kao što su ovčja vuna ili alpaka. To su ćebad koja garantuju toplotu i komfor, a istovremeno su prozračna i dobro upijaju vlagu.
  • Ćebad od flisa su lagana, topla i brzo se suše. Mogu se lako prati i održavati. Među njima moguće je obratiti pažnju na ćebad za decu sa licencama, koja imaju zanimljive dezene i boje.

Boje i dezeni dostupni u različitoj ćebadičine ih zanimljivim dekorativnim elementom u našem enterijeru. Ćebad su dostupna u različitim veličinama, što omogućava da se koriste i kao pokrivači za hladne večeri, ali i kao prekrivači za krevet ili kauč. Važno je odabrati tekstilije odgovarajuće veličine koje će biti praktične i funkcionalne.

Udobni prekrivači za krevet

Spavaći prekrivači imaju i dekorativnu i zaštitnu funkciju. U zavisnosti od potreba, može se odabrati deblji prekrivač za hladnije dane ili tanji i laganiji za toplije doba godine. Pri odabiru idealnog prekrivača važno je obratiti pažnju na njegovu veličinu, oblik i način održavanja.

U poređenju različitih modela prekrivača, važno je obratiti pažnju na njihove prednosti i nedostatke. Deblji prekrivači mogu pružiti veću zaštitu od hladnoće, ali mogu biti teži i manje udobno se skladište. Tanji prekrivači su lakši i jednostavnije se održavaju, ali možda neće pružiti dovoljnu zaštitu od hladnoće.

Prekrivači mogu služiti kao dekorativni element, ističući stil enterijera, pa takođe i kao zaštita od prašine, dlaka kućnih ljubimaca ili mrlja. Važno je odabrati model koji će zadovoljavati obe funkcije, kako biste uživali i u lepoti i praktičnosti prekrivača na krevetu.

Ćebe ili prekrivač? Važno je da obratite pažnju na razlike između ova dva tipa pokrivača. Ćebad obično se izrađuje od kvalitetnih poliesterskih tkanina koje su mekane, tople i prijatne na dodir. S druge strane, prekrivači su obično izrađeni od drugih kvalitetnih materijala i imaju više dekorativnu upotrebu.

Kolekcija ćebadi i prekrivača u Pepcu nudi ne samo udobnost i toplinu, već i stil i eleganciju, savršene za svaki enterijer. Pažljivo odabrani asortiman nudi širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti različite potrebe i preferencije, dodajući udobnost i karakter svakom domu. Bez obzira tražite li toplo ćebe za zimske večeri ili stilski prekrivač koji će promeniti izgled vaše spavaće sobe, u Pepcu ćete pronaći idealna rešenja koja kombinuju funkcionalnost sa estetikom.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.