Igračke - 50% popusta na drugi artikal / promocija traje od 15.5. do 2.6. / Detalji promocije na uslovima

Omiljeni

Moja prodavnica

0
Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD

Pribor za čišćenje

Danas je čišćenje postalo neizostavni deo svakodnevnog života. Da biste održali red u kući, trebalo bi se snabdeti odgovarajućim priborom za čišćenje koji će vam olakšati taj posao.

Čišćenje je ključni aspekt održavanja čistoće i higijene u kući. Obuhvata različite aktivnosti, kao što su usisavanje, pranje, metenje i brisanje prašine, koje pomažu u održavanju svežeg i zdravog domaćeg okruženja. Važan element efikasnog čišćenja su odgovarajući pribori, koji značajno olakšavaju taj proces.

Proizvodi za čišćenje

U ponudi Pepco nalazimo širok izbor opreme za čišćenje. Među njima nalazimo moderne dodatke i manje uređaje koji olakšavaju održavanje reda u našem domu.

Osnovni dodaci za čišćenje, koji uključuju mopove, krpe, četke i lopatice, neophodni su za održavanje čistoće na različitim površinama. Mopovi, posebno oni sa kantom i ceđačem, idealni su za pranje podova, dok se krpe i sunđeri koriste za čišćenje radnih stolova, nameštaja i drugih površina. Četke i lopatice služe za brzo čišćenje manjih nečistoća i prašine.

Pepco nudi u  prodavnicama raznovrsne dodatke za čišćenje, koji olakšavaju organizaciju i održavanje čistoće u kući.

  • Mopovi, kante i četke su neophodni za održavanje čistoće podova.
  • Kante za smeće i kontejneri za sortiranje pomažu u održavanju reda i ekološki su prihvatljivi.
  • Kutije i korpe olakšavaju skladištenje sitnih predmeta i održavanje reda u kući.
  • Vešalice su korisne za organizaciju odeće i drugih stvari iz garderobe.
  • Setovi za čišćenje često sadrže kombinaciju različitih alata, kao što su kanta, metla, lopatica.

U čišćenju je izuzetno važno pravilno skladištenje opreme i sredstava za čišćenje. Među njima korisno je obratiti pažnju na rukavice za čišćenje, dodatke za doziranje sredstava za čišćenje, krpe i sunđere za pranje, različite tipove metli za čišćenje, uključujući lopatice za pod i kvalitetne četke. Dodaci za čišćenje, kao što je otirač za sušenje, su neophodan element opreme svake kuhinje. Četka sa lopaticom omogućava brzo i temeljno uklanjanje nečistoća sa poda.

Set za čišćenje

Prilikom izbora odgovarajućeg seta za čišćenje, vredno je obratiti pažnju na različite vrste mopova i krpa koji hoće da olakšaju održavanje čistoće u vašoj kući. Odlično se pokazuju za čišćenje različitih površina, zahvaljujući svojoj nežnosti i efikasnosti u uklanjanju prljavštine.

Važan element čišćenja su i rukavice za čišćenje, koje štite ruke od kontakta sa hemikalijama i zagađenjima. Dostupne su u različitim veličinama i materijalima, kao što su lateks, vinil ili nitril.

Takođe korisno da obratite pažnju na specijalizovani pribor koji olakšava svakodnevne aktivnosti čišćenja. To su na primer posebne krpe koje brzo upijaju vodu, tkanine koje dobro skupljaju prašinu, ili posebni alati za čišćenje teško dostupnih mesta.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.