30% popusta na prolećne jakne /promocija traje od 16.04 do 30.04 /

Omiljeni

Moja prodavnica

0

Posude za hranu i piće

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe
Posebne prilike

Cena

0 RSD
5000 RSD
Sortirajte prema:

Kutije za hranu i napitke

Kutije za hranu su neophodni dodaci u svakoj kući koji pomažu u čuvanju i organizaciji prehrambenih proizvoda. Zahvaljujući njima, hrana ostaje sveža duže vreme, a kuhinja postaje funkcionalnija i estetski prijatna.

Kutije za hranu su neophodan deo svake kuhinje, omogućavajući higijensko i organizovano čuvčuvanje namirnica. Dizajnirane su da osiguraju svežinu i dugotrajno skladištenje različitih vrsta namirnica, od suvih sastojaka do ostataka obroka.

Kutije za hranu

Važno je obratiti pažnju na materijal od kojeg su izrađenkutije. Najpopularnije su kutije izrađene od plastike, stakla, metala. Sve ih možete da nađete u prodavnicama Pepco.

  • Plastične kutije su lake, jednostavne za održavanje i obično jeftinije, ali mogu da budu manje trajne od onih izrađenih od drugih materijala. Popularne su zbog svoje lakoće, ljednostavnosti održavanja i niže cene.
  • Staklo je trajno, higijensko i ne utiče na ukus čuvanih namirnica, ali je teže i može se lako razbiti. Staklenkutije su idealne za čuvanje namirnica koje zahtevaju posebnu zaštitu od vlažnosti ili mirisa.
  • Metalnkutije su izdržljive, ali mogu biti neodgovarajuće za čuvanje nekih proizvoda, kao što su kiseli krastavci ili voće.
  • Keramika je estetska i trajna, ali može biti teža i lomljiva.

Veličina i oblik kutija takođe su bitni aspekti. Postoje različite veličine i forme koje možete prilagoditi potrebama i prostoru u kuhinji. Korisno je izabrati kutije različitih veličina kako biste mogli čuvati različite vrste namirnica, uključujući voće, povrće, meso, ribu ili suve proizvode.

Pri izboru kutije za hranu treba da uzmete u obzir njihovu hermetičnost. Hermetične kutije obezbeđuju bolju zaštitu od vlage, mirisa i insekata, što doprinosi dužoj svežini čuvanih namirnica. Ovo je posebno važno kada su u pitanju suvi proizvodi kao što su brašno, šećer ili kaša.

Za čuvanje zamrznutih proizvoda, trebalo bi izabrati kutije za hranu prilagođene niskim temperaturama. Kutijice za ručak i lančboksovi za posao su sledeći primeri kutija za hranu koje je korisno imati u kuhinji. Zahvaljujući njima, možete lako čuvati i nositi hranu na posao ili u školu. Lančboksovi za decu često imaju zanimljive dizajne i oblike koji podstiču decu da jedu zdrave obroke.

Kutije za napitke

Kutije za napitke uključuju zatvarane kutije i kutije za sipke proizvode. Zatvarane kutije su idealne za čuvanje napitaka koji zahtevaju hermetičnost, kao što su sokovi ili mleko. Zahvaljujući zatvarajućem poklopcu, napici su zaštićeni od prosipanja i gubitka svežine. Plastične kutije su pogodnie za čuvanje suvih napitaka kao što su kafa ili čaj. Kad su u pitanju ove kutije, važno je obratiti pažnju na hermetičnost i lakoću doziranja. Hermetične kutije za napitke su neophodne kada želite čuvati gazirane napitke ili napitke pod pritiskom. Obezbeđuju adekvatnu zaštitu od prosipanja i održavanje svojstava napitaka.

Takođe možete razmotriti kupovinu kompleta kutija za napitke koji omogućava čuvanje različitih vrsta napitaka na jednom mestu. Što se tiče malih kutija za napitke, one su savršene za kratka putovanja ili piknike. Zbog manjih dimenzija, lako se stavljaju u torbu ili ranac i istovremeno pružaju adekvatnu zaštitu od prosipanja.

Kolekcija kutija za hranu i napitke u prodavnici Pepco nudi praktična i stilska rešenja za čuvanje i transport vaših omiljenih jela i napoja. Od hermetičnih kutija za ručak, preko elegantnih boca za vodu, do specijalnih kutija za čuvanje namirnica – svaki proizvod je dizajniran sa ciljem da održi svežinu i ukus vašeg obroka. Bilo da vam je potreban praktičan način da odnesete ručak na posao ili tražite efikasna rešenja za organizaciju kuhinjskog prostora, naši proizvodi su sinteza funkcionalnosti i estetskog dizajna.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.