Korpe i posude za skladištenje - 50% na drugi artikal / Promocija važi od 16. 07 to 29. 07.2024 / Proverite detalje

Omiljeni (0)

Moja prodavnica

0
Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe

Cena

0 RSD
5000 RSD

Vešalice za odeću – uredite svoj hodnik i kupatilo

Vešalice nisu samo neophodan pribor za odlaganje odeće, već i dekorativni elementi koji mogu da dodaju karakter vašem hodniku i kupatilu. U Pepcu ćete pronaći širok izbor vešalica u različitim veličinama, bojama i stilovima koje možete prilagoditi svojim potrebama i dizajnu interijera.

Bilo da je u pitanju vešalica za pantalone u garderobi, stalak za kapute u hodniku ili stalak za odeću na zidu u spavaćoj sobi – Pepco ima rešenja koja će vam pomoći da organizujete svaku prostoriju. Za one koji traže funkcionalne dodatke, nudimo vešalice za papirne peškire i vešalice za torbe koje će pomoći da svakodnevne stvari budu organizovane i lako dostupne.

Vešalice – uredite svoj hodnik sa Pepcom!

Vešalice nisu samo neophodan pribor za odlaganje odeće, već i dekorativni elementi koji mogu da dodaju karakter vašem hodniku i kupatilu. U Pepco ćete pronaći širok izbor vešalica u različitim veličinama, bojama i stilovima koje možete prilagoditi svojim potrebama i dizajnu interijera.

Vešalica je osnovna oprema svakog hodnika. Omogućava praktično skladištenje jakni, kaputa, sakoa i druge vanjske odjeće. Stojeće, kao i zidne vešalice biće savršene u hodniku. Zidne vešalice su savršeno rešenje za male prostore gde je svaki centimetar bitan, nudeći pogodno mesto za vanjsku odeću bez zauzimanja dragocenog prostora.

U Pepco ćete naći vešalice za odeću u raznim varijantama:

  • Stojeće vešalice – savršene za skladištenje velikih količina odeće.
  • Zidna vešalica – zauzima malo prostora i savršena je za male hodnike.
  • Vešalica za jakne – ima jake kuke koje će držati težinu jakne i kaputa.
  • Zidna vešalica za odeću – dostupna u raznim oblicima i bojama, može biti dekoracija hodnika.
  • Vešalica za vrata – praktična vešalica koja se može okačiti na vrata bez bušenja rupa.

Širok izbor vešalica za odeću

Vrste vešalica su ključni element u organizaciji garderobe, nudeći raznovrsna rešenja za odlaganje odeće.

  • Drvene vešalice su izdržljive i stabilne, idealne za težu odeću kao što su kaputi ili odela, sprečavajući njihovu deformaciju.
  • Plastične vešalice su lagane i ekonomične, pogodne za široku lepezu odeće.
  • Velur vešalice sprečavaju klizanje odeće i savršene su za delikatne tkanine.
  • Žičane vešalice, iako manje izdržljive, korisne su kada je prostor u ormaru ograničen​​​​.

Svaka vrsta vešalice pomaže u održavanju urednog ormara, optimizuje prostor i štiti odeću od bora, obezbeđujući lak pristup i dobru organizaciju garderobe.​

Vešalice za kupatilo – elegantne i funkcionalne

Vešalica za peškire neophodan je element svakog kupatila. Omogućava lako odlaganje peškira i osigurava da se brzo osuše. U Pepco ćete naći vešaliceza peškire u raznim veličinama i stilovima, koje možete da prilagodte stilu kupatila. Metalne vešalice obezbeđuju izdržljivost i lako se čiste, dok drvene dodaju toplinu i prirodan karakter interijeru. Zidne vešalice, kako pojedine kuke, tako i letve s više kuka, savršeno su rešenje za ograničene prostore, maksimizirajuće korišćenje raspoloživog prostora na zidu.  Moderne vešalice za kupatilo često kombinuju funkcionalnost sa dekorativnim elementima, postajući ne samo koristan već i atraktivan dodatak svakom kupatilu.

Pepco je prodavnica za celu porodicu koja nudi širok izbor proizvoda za dom i baštu po pristupačnim cenama. U Pepco ćete pronaći sve što vam je potrebno za stvaranje udobne i funkcionalne kuće.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.