Lista sadržaja:

  1. Praktičan poklon za žurku za useljenje - šta može biti korisno u novom stanu? 
  2. Elegantan poklon za useljenje - dekoracije ukrasi, mali pribor 
  3. Personalizovani poklon – originalan poklon za useljenje

Useljenje u novi stan je važan događaj u životu svake osobe. Ako ste pozvani na proslavu kod domaćina, treba razmisliti o prikladnom poklonu koji će biti i praktičan i prijatan za domaćine. Evo nekoliko ideja za poklon za useljenje koji će sigurno doneti radost svakome ko tek počinje novo poglavlje svog života.

Praktičan poklon za žurku za useljenje – šta može biti korisno u novom stanu? 

Prilikom izbora poklona za useljenje, treba izabrati nešto praktično što će olakšati svakodnevni život u novom stanu. Novim stanarima često su potrebni osnovni dodaci koji će im pomoći da urede i organizuju svoj prostor. Praktični pokloni za useljenje ne samo da će doneti radost, već će biti korisni i svakodnevno, što će vam olakšati naseljavanje na novom mestu.

Koji poklon za domaćinstvo možete dati?

  • Kuhinjski pribor – novi stan često znači nedostatak mnogih potrebnih kuhinjskih dodataka. Komplet kvalitetnog kuhinjskog pribora, kao što su noževi, daske za sečenje, šolje za merenje i lopatice, biće praktičan poklon koji će vam svakako dobro doći.
  • Set peškira – set mekih, luksuznih peškira je poklon koji je uvek dobrodošao. Izaberite neutralne boje koje će odgovarati svakom uređenju kupatila. Alternativa peškirima može biti set posteljine, univerzalni prekrivač ili toplo ćebe.
  • Set za odlaganje – set elegantnih kontejnera za skladištenje hrane će vam pomoći da organizujete svoju kuhinju. Izaberite staklene ili plastične posude bez BPA koje su bezbedne i praktične. Ovo je poklon koji će se sigurno koristiti svaki dan!

A možda čaše, čašice i bokali? Ovo je sjajna ideja za poklon za useljenje! Provjerite aktuelnu Pepco ponudu i nabavite svoj poklon za useljenje. 

Pepco infografika o poklonu za novi stan

Elegantan poklon za useljenje – dekoracije ukrasi, mali pribor 

Dekorativni dodaci su odličan način da podržite domaćina u uređenju novog stana, dajući mu individualni karakter i udobnost. Elegantan poklon za domaćinstvo može vas nasmejati i postati suvenir dugo vremena. U nastavku predstavljamo neke ideje za elegantne poklone koji će dobro funkcionisati u svakom enterijeru.

  • Bijlke u saksiji dodaju život i svežinu svakom prostoru. Izaberite biljke koje se lako održavaju kao što su sukulenti, aloja ili paprati koje ne zahtevaju previše pažnje. Možete izabrati elegantne saksije i zaštite za cveće, koji se uklapaju uz uređenje celog stana.
  • Mirisne sveće stvaraju prijatnu atmosferu i unose prijatan miris u stan. Izaberite sveće sa suptilnim, opuštajućim aromama kao što su lavanda, vanila ili eukaliptus. Kao ukras će poslužiti i sveće u elegantnim teglama.
  • Slike i posteri su odličan način da personalizujete svoj novi stan. Odaberite teme i formate koji odgovaraju stilu i ukusu vaših domaćina. Takođe možete odabrati okvire u koje domaćini mogu staviti svoje omiljene fotografije.

Pogledajte slike, ramove i druge zidne dekoracije dostupne u Pepco prodavnicama 

Personalizovani poklon – originalan poklon za useljenje

Žena drži kutiju sa ključem i srcem kao poklon za novi stan

Personalizovani pokloni za novi stan su savršen način da pokažete svoju brigu i posvećenost. Ove vrste poklona nisu samo praktične, već imaju i jedinstven, lični karakter koji ih čini dugo zapamćenim. Zašto? Jer zahvaljujući personalizaciji, obični predmeti poprimaju jedinstvenu dimenziju i postaju zaista vredni.

  • Komplet graviranih čaša za vino ili šampanjac je elegantan poklon koji će vas podsetiti na posebnu priliku useljenja u novi stan. Personalizacija će dodati jedinstven karakter i učiniti poklon nezaboravnim.
  • Daska za sečenje sa ugraviranim imenom ili posvetom je praktičan poklon koji će se koristiti svaki dan. Izaberite daske od izdržljivih materijala, poput hrasta ili bambusa, i one će trajati godinama.
  • Personalizovani zidni kalendar je praktičan i originalan poklon koji će vas podsećati na posebne trenutke tokom cele godine. Možete odabrati fotografije sa porodičnih praznika, zajedničkih putovanja ili drugih važnih događaja koje možete postaviti u pojedinim mesecima. Takav kalendar nije samo korisna stvar, već i lep ukras.
  • Personalizovana mapa sveta sa mogućnošću obeležavanja mesta koja su domaćini posetili ili bi želeli da posete – ovo je jedinstven poklon za ljubitelje putovanja. Možete dodati personalizaciju u obliku imena vlasnika ili posebnog natpisa. Takva mapa neće biti samo inspiracija za planiranje vaših narednih putovanja, već i stilski dekorativni element u vašem novom stanu.

Odabir pravog poklona za domaćinstvo je odličan način da pokažete svoju radost u novoj fazi života vaše porodice, prijatelja ili poznanika. Bez obzira da li birate praktične kuhinjske dodatke, ukrasne dodatke ili personalizovane poklone, važno je da poklon bude dobro osmišljen i prilagođen ukusu domaćina. Zahvaljujući tome, vaš poklon će biti funkcionalna stvar potrebna u novom stanu vaših najmilijih i lep gest simpatije i sećanja.