Lista sadržaja:

  1. Opuštajući pokloni za Majčin dan
  2. Savršena ideja za Majčin dan - personalizovani poklon
  3. Kako odabrati pravi poklon za mamu?
  4. Nekoliko drugih ideja za poklone za Majčin dan od Pepco

On je uvek tu za vas kada vam zatreba. Podržava vas u tvojim planovima, ludim idejama i gorim trenucima. Možete računati na nju bez obzira na to šta se dešava u vašem životu. Vaša majka je nesumnjivo posebna osoba koja zaslužuje sve najbolje. 

Iako se svakako trudite da joj pokažete svoju ljubav i zahvalnost ne samo na praznicima, Majčin dan je odlična prilika da je obradujete malim poklonom od srca. Šta izabrati za poklon za Dan majki? Evo nekoliko zanimljivih ponuda koje ćete naći u Pepco ponudi!

Opuštajući pokloni za Majčin dan

U današnjem užurbanom svetu, opuštanje, odmor i vreme za sebe su deficitarna dobra. Dobra ideja za poklon za vašu majku mogu biti male stvari koje će joj omogućiti da stvori intimnu kućnu zonu opuštanja i odmora.

Ideje za opuštajuće ideje za Majčin dan:

  • Mirisne sveće – šire oko sebe divan miris i odmah će sve podići u bolje raspoloženje. Sveće ove vrste mogu biti ne samo aromatične, već i vizuelno elegantne. 
  • Svećnjaci– još jedna ideja za poklon za mamu. Svećnjaci a fenjeri će rastjerati mrak i savršeno se uklopiti u enterijere u raznim stilovima. 
  • Lepa šolja za aromatični čaj– ako nemate ideju za, poklon za Majčin dan, pod rukom je široka ponuda šolja od Pepco. Među njima ćete naći razne šare i boje – jedna od njih će se sigurno svideti vašoj majci. Takođe možete kupiti ukusan čaj za set.

Šta mislite koji bi od ovih poklona najviše obradovao vašu majku?

Pepco infografika o datumu Majčinog dana u Evropi

Savršena ideja za Majčin dan – personalizovani poklon

Ako vam je stalo da vaš poklon za mamu bude veoma ličan, izaberite proverenu i pouzdanu opciju. Izaberite jednu ili nekoliko svojih omiljenih fotografija – aktuelnih ili vezanih za lepe uspomene, na primer sa zajedničkih praznika – i izaberite prelep okvir za njih. U Pepco pronaći ćete stilski okviri za fotografije raznih stilova, boja i veličina. Osmeh na licu i suza emocija u krajičku maminog oka – zagarantovano!

Međutim, ako imate puno slobodnog vremena ili veći budžet, možete svojoj mami ponuditi zanimljivo putovanje, zajedničko putovanje ili joj sponzorisati vikend u SPA ili posetu frizeru kao poklon za Majčin dan. Ova vrsta poklona može biti pomalo neobična, ali će omogućiti mami da se potpuno opusti i doživi nezaboravne trenutke. 

Kako odabrati pravi poklon za mamu?

Dan majki je posebna prilika koju vredi proslaviti pažljivo odabranim poklonom. Da biste bili sigurni da će odabrani poklon biti hit, izaberite stavku koja:

  • Da li je u skladu sa interesovanjima vaše majke – možda voli da čita knjige, ide u bioskop ili slika? Pokušajte da pronađete nešto što se odnosi na ove strasti. 
  • Odgovaraće njenom ukusu – česta greška pri kupovini poklona je da se rukovodite sopstvenim ukusom. Kada pregledate potencijalne poklone za Majčin dan, uzmite u obzir da li će joj se svideti. 
  • Uklopiće se u vaš budžet – nemojte se zavaravati misleći da samo skupi poklon za Dan majki može biti impresivan. Mnogo važnije od iznosa koji potrošite na kupovinu je da odgovara ukusu vaše majke i da joj priredite lepo iznenađenje. Za postizanje takvog cilja nisu vam potrebne ogromne količine novca. U Pepco možete bez problema pronaći lepe i odgovarajuće poklone po povoljnim cenama.

Ako iz nekog razloga imate poteškoća da izaberete poklon za svoju majku, uvek možete izabrati univerzalne poklone: cveće, čokolade, lepo mirisne sveće i slične sitnice. Još bolja opcija je da posetite Pepco prodavnicu, gde ćete pronaći mnogo inspiracije i najbolje ideje za poklon za mamu.

Nekoliko drugih ideja za poklone za Majčin dan od Pepco

Odrasla kćerka daje mami buket cveća

Mirisni pokloni i šarmantni ramovi za fotografije, naravno, nisu sve ponude kompanije Pepco za Majčin dan. Savršeno dobro znamo da je svaka majka drugačija – tako da svako može da voli nešto drugačije. U širokoj ponudi Pepco sigurno ćete pronaći nešto prikladno! Možda će sledeće raditi kao poklon:

  • Mekani tekstil na primer, ukrasni jastuci kojima će mama moći da ukrasi svoju spavaću sobu. Možda bi mogla da koristi i toplo ćebe od flisa ili nove zavese? 
  • Nova bluza, šal ili torbica – takav poklon za Dan majki ne može biti neprikladan. Ako niste sigurni koja će veličina odeće biti prikladna, izaberite sigurne odevne predmete, kao što su šal, tašna ili oversize odeća.
  • Kućni ili kuhinjski dodaci – ako znate da vaša majka sanja o novim posudama za pečenje, upadljivim šoljama za kafu ili drugim predmetima sa praktičnim korišćenjem, ovo može takođe biti odličan poklon vašoj majci za Majčin dan.
  • Kozmetički pribor – na primer, elegantno ogledalo ili set kontejnera za kupatilo u kojima majka može da odloži svoju kozmetiku ili druge sitnice. 
  • Cveće, saksije i vaze –  ako je vaša majka ljubitelj cveća i lepih predmeta, sigurno će joj biti drago da vidi buket cveća u atraktivnoj vazi. Sličan efekat ćete postići kupovinom saksijske biljke i odabirom estetskog pokrivača za nju. Takav poklon će biti savršen ne samo za Dan majke, već i kao poklon za rođendan vaše majke ili imendan.

Posetite svoju omiljenu Pepco prodavnicu da vidite našu kompletnu ponudu i izaberete nešto savršeno za svoju majku! Srećno slavlje!