Korpe i posude za skladištenje - 50% na drugi artikal / Promocija važi od 16. 07 to 29. 07.2024 / Proverite detalje

Omiljeni (0)

Moja prodavnica

0

Plastične posude

Kuća
Praznici
Deca
Žene
Muškarci
Kućni ljubimci
Bebe

Cena

0 RSD
5000 RSD

Plastične kutije – savršene za odlaganje u kući i bašti

Tražite li praktične i univerzalne kutije za odlaganje? Plastične kutije iz Pepca su savršeno rešenje za sve! Ponuda obuhvata širok izbor plastičnih kutija raznih veličina, oblika i boja koje možete prilagoditi svojim potrebama.

Plastične kutije su izuzetno praktične i univerzalne. Možete ih koristiti za odlaganje odeće, tekstila, igračaka, alata, odeće, pa čak i cveća. Plastične kutije sa poklopcima su savršene za čuvanje dečijih igračaka. Velike plastične kutije sa poklopcima savršene su za skladištenje sezonskih predmeta kao što su praznični ukrasi ili baštenski alati.

Plastične kutije – čvrste, trajne i univerzalne

Plastične kutije su neprocenjiv alat za organizovanje i skladištenje raznih predmeta. Njihova svestranost i izdržljivost čine ih nezamenljivim u svakodnevnom životu

Plastične kutije iz Pepca izrađene su od visokokvalitetne plastike, koja je otporna na oštećenja i lako se čisti. Mogu se koristiti za čuvanje raznih kućnih dodataka, alata, igračaka ili odeće. Zahvaljujući mogućnosti odvajanja i obeležavanja sadržaja, ove kutije pomažu u održavanju reda i organizovanju prostora u svakoj sobi. Njihova upotreba takođe vam omogućava da smanjite količinu otpada jer se mogu ponovo koristiti, što je u skladu sa idejom brige o životnoj sredini.

Kako izabrati kutiju za odlaganje?

Prilikom odlaganja alata ili kućnog pribora, bolje je izabrati kutije koje su izdržljivije, na primer od deblje plastike ili ojačanih ivica. Još jedan važan faktor je veličina i oblik kutije. Velike kutije  mogu biti idealne za skladištenje sezonske odeće ili većih predmeta, dok manje mogu biti praktičnije za sortiranje malih predmeta.

Dimenzije ovih kutija se mogu prilagoditi različitim potrebama, od manjih, namenjenih za odlaganje manjih predmeta, do većih u koje mogu da stane velike količine materijala, na primer jorgana ili deka. Na primer, kutije dimenzija 600x400x150 mm mogu da prime do 30 litara zapremine, što ih čini pogodnim za skladištenje većih predmeta. Opet, kutije manjih dimenzija 195x80x65 mm mogu biti idealne za organizovanje malih dodataka kod kuće ili u kancelariji.

Takođe vredi obratiti pažnju na mogućnost korišćenja kutija jedna na drugoj ili sa mogućnošću zatvaranja, što olakšava organizovanje i štedi prostor. Prilikom izbora vredi obratiti pažnju i na estetiku – kutije ujednačene boje ili mogućnost pisanja etiketa pomažu da se stvari organizuju i lakše pronađu.

U Pepcu ćete pronaći savršene plastične kutije koje će vam pomoći da organizujete svoj dom. Pružamo raznovrsnost, praktičnost i estetski izgled kako bismo ispunili očekivanja i najzahtevnijih kupaca.

Zašto vredi kupovati u Pepcu?

Uvek blizu Vas

Pepco prodavnice će biti dostupne gotovo u celoj zemlji.

Uvek niske cene

U Pepcu ćete naći sve što Vam treba, po niskim cenama.

Širok izbor

U Pepcu ćete pronaći širok izbor proizvoda za sebe, svoju porodicu i za kuću.

Kupujte bez straha

Imate 30 dana za povrat robe u svim prodavnicama širom zemlje.