Lista sadržaja:

  1. Savršen poklin za svakoga pronai ćeš u Pepco
  2. Praznilni pokloni za nju
  3. Praznični poklon ženu koja voli kuću
  4. Praznični pokloni za aktivne žene
  5. Ideje za božićni poklon za muškarca
  6. Ideje za poklon za muškarce koji vole kuću i modu
  7. Praznični pokloni za igrače i strastvene zaljubljenike
  8. Poklon za praznike za decu
  9. Ideje za praznične poklone za decu predškolskog uzrasta
  10. Praznični pokloni za školsku decu
  11. Praznični pokloni za tinejdžere
  12. Ne želiš da kupuješ poklone? Uradi ih sam!

Božić je izuzetno vreme, kada želimo da bilskim dajemo poklone. Međutim, izbor pravog poklona može biti težak, posebno kada ne poznajemo dobro osobu za koju se kupuje. U ovom vodiču predstavljamo nekoliko ideja za božićne poklone za žene, muškarce i decu

Obuhvaćajući, umirujući miris jelke, jedinstveni pikantni ukus medenjaka, cela porodica okupljena oko stola punog ukusnih jela za Badnje veče… Spisak stvari zbog kojih volimo Božić je zaista dugačak! Pored svih čulnih, duhovnih i društvenih iskustava, božićni pokloni su nam takođe izuzetno važni. Mnogo se radujemo i božićnim poklonima koje nađemo ispod jelke i onima koje poklanjamo našim najmilijima.. Koje poklone za praznike izabrati za svoje najbliže? Pogledaj u Pepco – imamo za tebe pregršt inspiracija!

Savršen poklin za svakoga pronai ćeš u Pepco

Koji božićni pokloni izmame veliki osmeh na lice primaoca i uvek su hit? Pre svega, oni koji su odabrani sa velikom pažnjom i uzimajući u obzir ukuse i interese primalaca. Svako od vaših voljenih ima svoje individualne strasti i interesovanja. Deca mogu voleti šarene igračke ili knjige, dok odrasli više vole praktične ili personalizovane poklone. Prilikom pripreme Pepco božićne ponude, pobrinuli smo se da uvrstimo što više proizvoda koji ispunjavaju ove kriterijume!

Praznilni pokloni za nju

Tražiš li ideju za praznični poklon za sestru, mamu ili odraslu kćerku? Evo par prijedloga od nas. Prvo razmislite da li je osoba kojoj želite da poklonite dom ili ljubitelj izazova.. Voli li čitati ili možda putovati? Kada znate njena interesovanja, lakše ćete naći idealan poklon.

Muškarac daje ženi dar preko stola s hranom.

Praznični poklon ženu koja voli kuću

Šta će biti savršen poklon za osobu koja voli da provodi slobodno vreme kod kuće? Pre svega, onaj koji asocira na opuštanje, odmor i zadovoljstvo, a pritom se savršeno uklapa u božićnu atmosferu – na primer, mirisni set!

Veče sa takvim poklonom je pravi praznik za čula… Možete birati između raznih opcija po atraktivnim niskim cenama:

  • Ukrašen božićnom grančicom, set uključuje difuzor sa uljem koje održava miris do 45 dana, štapiće i 2 sveće u staklu sa vremenom gorenja od 9 sati, dostupno u dva primamljiva mirisa: sandalovina ili jabuka cimet.
  • Set koji se sastoji od sveće u čaši sa vremenom gorenja od 9 sati, efikasnog aromatičnog spreja i difuzora sa uljem koji održava miris do 45 dana, u tri mirisne verzije na izbor: wild berries, spices&love ili midnight lilac.

Druge dobre ideje za božićne poklone za majku ili baku mogu biti udobni i mekani džemperi, bade mantili ili spavaćice. Svako od nas ponekad sanja o lenjem danu u udobnoj pidžami. Pepco božićna ponuda uključuje:

  • Topao i prijatan na dodir ženski bade mantil sa reljefnom šarom i prostranim džepovima, dostupan u krem ili crvenoj boji (veličine S/M, L/XL).
  • Šarmantne božićne pidžame za žene sa udobnim kariranim pantalonama od flanela (ženske veličine S-XXL), kao i druge pidžame sa božićnim motivima, na primer, medenjaci ili jelke.
  • Ženski džemperi sa motivom Božića i 3D elementima, kao što je Rudolfov crveni nos irvasa (veličine S-XXL).

Ovde vas čekaju i mnoge druge meke i tople ideje koje će biti savršene za poklon vašoj majci, baki ili sestri!

Praznični pokloni za aktivne žene

Tvoja prijateljica, kćerka ili mama više vole provoditi vreme na izletima i sastancima nego kod kuće? Umesto da njoj kupiš za praznike papuče ili ukrasni jastuk, izaberi nešto što je povezano sa njenim interesovanjima! Izaberi:

  • Knjigu – kolekcionar i ljubitelj dobrih priča sigurno će se obradovati takvom poklonu.
  • Poklon karticu – na primer u njenu omiljenu prodavnicu ili u bioskop, kako bi mogla da izabere film koji želi da gleda kao poklon.
  • Tempo šolju – savršena ideja za poklon za ljude koji su često u pokretu. Uoči Božića, lako možete pronaći termo šolju sa božićnim motivom. Takođe možete razmisliti o izradi po meri. Personalizovana štampa ili gravura je lepo iznenađenje.

Ovo su samo neke od mnogih ideja za poklone za žene koje volite. Prilikom izbora poklona uzmite u obzir ne samo svoja interesovanja, već i godine primaoca i odmah razmislite o iznosu koji želite da potrošite na kupovinu.

Ideje za božićni poklon za muškarca

Nemaš ideju za poklon za tatu, muža ili brata? U Pepco smo tu da pomognemo. Takođe za muškarce imamo dosta proizvoda koji će biti savršeni kao božićni pokloni. Bez obzira na ukus primaoca, sigurno ćete pronaći poklon koji će ga obradovati.

Žena i muškarac sjede na kauču i otvaraju darove.

Ideje za poklon za muškarce koji vole kuću i modu

  • Topli muški džemperi mekani kao kašmir. Dostupni u nekoliko modernih boja (veličine M-XXL).
  • Mekane pidžame sa božićnim uzorkom sa toplim kariranim flanelskim pantalonama (veličine M-XXL).
  • Klasična plava karirana košulja, savršena za posao i svakodnevnu upotrebu.

Ovo je samo nekoliko primera poklona za muškarce koji će se dopasti muškarcima koji vole da izgledaju dobro u svakoj situaciji. Naći ćete još mnogo ideja za poklone u Pepco prodavnicama!

Praznični pokloni za igrače i strastvene zaljubljenike

Ako tražite ideju za božićni poklon za muškarca koji voli kompjuterske ili konzolne igrice, ili za ljubitelja putovanja i sporta, imamo nekoliko saveta za vas. U ovom slučaju, sledeće će biti savršeno:

  • E-karica zna dopunu za omiljeni servis sa filmovima ili prodavnicu sa igrama (npr. Netflik, Amazon, Steam ili PlaiStation Store), koja će zadovoljiti svakog ljubitelja filmova, igrača i još mnogo toga.
  • Turistički pribor – na primer prostran ranac, boca za vodu ili termos. Ovo su predmeti koji će zadovoljiti svakog entuzijasta putovanja.
  • Sportska odjeća i dodaci– ovo je nešto savršeno za muškarce koji vole ne samo da se dive naporima sportista sa tribina ili sa kauča, već i sami preduzimaju razne vrste aktivnosti. U zavisnosti od budžeta, možete odabrati sportske reflektore, majicu, udobne cipele za trening ili elastične šortsove.

Poklon za praznike za decu

Za decuupravo uzbuđenje čekanja na lepo upakovane i željene poklone ispod jelke je najveća atrakcija praznika. U širokoj božićnoj ponudi Pepco sigurno ćete pronaći nešto savršeno za svog mališana.
Imajući u vidu najmlađe, pripremili smo raznovrsnu ponudu igračaka i božićne odeće.

Djevojčica je zadovoljna poklonom ispod jelke.

Ideje za praznične poklone za decu predškolskog uzrasta

Pokloni za decu moraju biti prilagođeni njihovim interesovanjima, kao i njihovoj starosnoj grupi. Neki kupuju igračke malo preterano, tako da će mališanu biti od koristi ne samo prilikom odmotavanja poklona, već i nekoliko meseci kasnije. Ipak, nemoj da zaboraviš na sigurnost– za najmlađe se ne preporučuje kupovina igračaka za stariju decu koja imaju sitne delove. Odgovarajuće oznake vezane za starost deteta nalaze se na ambalaži igračke.

Šta se može kupiti za praznike predškolskom detetu?

  • Drvena traka-tobogan sa tri automobila, koji će pomoći razvoju motoričke koordinacije vašeg mališana.
  • Mekana i prijatna na dodir odeća – na primer, sa slikama likova iz vaših omiljenih bajki ili slatkim pidžamama za dečake i devojčice sa božićnim šarama.
  • Pribor za igru na otvorenom – lopta, lopata sa kantom, konopac za preskakanje, mehurići od sapuna i mnogi drugi predmeti.

Praznični pokloni za školsku decu

Mali đaci često osećaju da su skoro odrasli, ali u dubini duše ostaju deca, koja sa zadovoljstvom igra se maskotama, autićima ili plastelinom. Prilikom odabira poklona za dete školskog uzrasta vodite računa o njegovim trenutnim interesovanjima – ako voli školu i određeni predmet, možete biti inspirisani njime.

Šta se može kupiti za praznični poklon đaku?

  • TStaza Hot Wheels sa dve petlje i uključenim automobilima ili garažom sa dijagnostičkom stanicom i putem koji će zadovoljiti svakog malog auto-entuzijasta.
  • Barbika sa setom Pekarska radionica koji će starijoj devojčici biti poklon iz snova.
  • Bogato opremljena pernica – najbolje sa setom šarenih flomasetra i gel olovaka.
  • Novi ruksak – na primer sa omiljenim likovima iz bajki ili igrica.
  • Knjige, bojanke, slagalice ili igre – predmeti za igru, koji istovremeno razvijaju i ispunjavaju slobodno vreme.

Pepco infografika – Šta Srbi nalaze ispod jelke.

Praznični pokloni za tinejdžere

Izbor idealnog poklona za tinejdžerku ili tinejdžera ne mora biti težak. Uzmi u obzir ličnost i interesovanja deteta i potraži:

  • Moderna odeća– majicu, duks ili nove farmerke. Alternativa je kupovina poklon kartice izabranog iznosa.
  • Kozmetika – tinejdžer koji voli da miriše i izgleda lepo će sigurno ceniti šarenu tečnost za kupanje ili brendirani dezodorans. Tinejdžer može biti zadovoljan proizvodima za oblikovanje kose ili kozmetičkim kompletom koji reklamira njegov omiljeni sportista.
  • Igre i knjige – to je savršen poklon za ljude svih uzrasta, ako vole da čitaju ili igraju kompjuterske ili društvene igre. Pre nego što odaberete određeni naslov, uverite se da je prikladan za ovu starosnu grupu.

Trebaš li više inspiracija? Pročitaj naš članak o prazničnim poklonima za decu

Ne želiš da kupuješ poklone? Uradi ih sam!

Personalizovani i domaći pokloni su odlična ideja za božićni poklon za gotovo sve. Takav poklon pokazuje veliku posvećenost, tako da svi treba da ga cene.

Koje praznične poklone se može napraviti samostalno?

  • Album sa slikama – izradi slike i stavite ih u izabranom albumu. Možete priložiti potpise, neke male suvenire (na primer, kartu za film koji ste zajedno gledali) i posvetu.
  • Recept za izuzetno ukusno jelo – Ako znate kulinarski ukus osobe koju želite da iznenadite, napravite grafički recept za odabrano jelo. Uključite sastojke potrebne za pripremu uz svoj poklon.
  • Ukras za kuću– ako znate da šijete, vezete ili farbate, možete napraviti sliku, salvetu, vezeni jastuk ili neku drugu sitnicu koja će se sigurno svima dopasti.​

Zapamtite da je druženje sa najmilijima važnije od samih božićnih poklona. Ako birate poklone za njih, odvojite trenutak da se uverite da odgovaraju njihovim interesovanjima i strastima. Želimo vam srećan Božić i… sve prave poklone!