Lista sadržaja:

  1. Tradicionalni pokloni za Dan zaljubljenih
  2. Sitni pokloni za Dan zaljubljenih
  3. Kreativne ideje za poklone za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, poznat i kao Dan zaljubljenih, savršena je prilika da pokažete svojoj voljenoj osobi koliko nam je važna. Pokloni za Dan zaljubljenih su jednostavan način da izrazite svoja osećanja… bez reči. Možemo izabrati tradicionalno cveće i čokolade, ili odlučiti da dragoj osobi poklonimo nakit ili mali kućni gedžet, na primer, aromatičnu sveću ili ram sa zajedničkom fotografijom. Proverite koji poklon za Dan zaljubljenih možete pokloniti 14. februara!

Tradicionalni pokloni za Dan zaljubljenih

Na Dan zaljubljenih, određeni pokloni se smatraju klasičnim i ostaju veoma popularni. Ovi tradicionalni pokloni imaju veliku moć da izraze osećanja na jednostavan način!

Cveće (posebno crvene ruže!) smatra se univerzalnim simbolom ljubavi. Kada birate buket, možete mu dodati ličnu notu i učiniti ga ceremonijalnim. Kutija visokokvalitetnih čokolada je još jedan klasik za Dan zaljubljenih. Da biste ovaj poklon učinili jedinstvenijim i ličnim, potražite čokolade sa prilagođenim punjenjem, neobičnim kombinacijama ukusa ili originalnim oblicima. Prilikom izbora nakita obratite pažnju na stil koji najviše odgovara primaocu poklona. To može biti delikatna narukvica, elegantna ogrlica ili suptilan prsten. Ako se pobrinete i za gravuru, vaš poklon za Dan zaljubljenih biće još posebniji.

Sitni pokloni za Dan zaljubljenih

Čak i mali poklon može napraviti veliku razliku! Važno je da takav poklon ima romantičan ton ili da se odnosi na interese primaoca. Koji sitni ali značajni pokloni će funkcionisati kao pokloni za Dan zaljubljenih? 

Pepco infografija "Šta kupiti za Dan zaljubljenih?"

Sveće su uvek dobra ideja! Oni pomažu u stvaranju magične i romantične atmosfere, ispunjavajući unutrašnjost toplim sjajem i prelepom aromom. Birajte sveće sa mirisima koji imaju posebno značenje za oboje, na primer, podsećaju vas na zajedničke trenutke i iskustva. Takođe možete odabrati lepe, dekorativne svećnjake, koji će postati ne samo praktičan, već i elegantan element dekoracije. Savremeni difuzori mirisa mogu biti odlična alternativa svećama i svećnjacima! Proverite važeću kolekciju sveča i svečnjaka u Pepco.

Ako vaša voljena osoba voli da čita, dobra knjiga može biti odličan poklon za Dan zaljubljenih. To može biti romantični roman (savršen za Dan zaljubljenih!), najnoviji tom pesama omiljenog pesnika ili bilo koji roman omiljenog pisca. Univerzalna ideja za mali poklon za Dan zaljubljenih biće šolja sa romantičnim sloganom, personalizovanom šarom ili zajedničkom fotografijom. 

 Setovi kozmetike za kupanje, kao što su soli, bombe za kupanje i ekskluzivni gelovi za tuširanje, poslužiće i kao poklon za Dan zaljubljenih. Sukulenti i druge male biljke u saksiji ili bonsai drvo su poklon koji će… rasti uz vašu ljubav. Okviri za sliku ovo je još jedna odlična ideja za poklon za Dan zaljubljenih. Možete odabrati okvir sa romantičnom temom i dodati svoju zajedničku fotografiju. To nije samo poklon, nego lepa uspomena na zajedničke trenutke.

Kreativne ideje za poklone za Dan zaljubljenih

Pokloni za Dan zaljubljenih od Pepco

Dan zaljubljenih je savršena prilika da oslobodite svoju kreativnost i izrazite svoja osećanja kroz jedinstvene i lične poklone. 

Evo nekoliko inspirativnih ideja za poklone po meri i ručno rađene:

  • Album sa zajedničkim uspomenama – napravite svoj album sa fotografijama i beleškama koje dokumentuju najvažnije trenutke vaše veze. To može biti jednostavna knjižica sa fotografijama i kratkim opisima ili složeniji projekat spomenara.
  • Ručno rađene sveće – kreirajte sopstvene sveće sa omiljenim mirisima i bojama vašeg partnera. To nije samo lični poklon, već i način da se stvori romantična atmosfera – sjaj i miris ručno rađene sveće sigurno će zagrejati srca vaše voljene osobe.
  • Tegla puna znakova ljubavi – napišite na male komadiće papira šta volite kod druge osobe i šta posebno cenite na njoj. Stavite karte u ukrasnu teglu – to je poklon koji će svakog dana podsećati primaoca na vašu ljubav.
  • Kulinarsko umetničko delo – ako je kuvanje vaša strast, pripremite jedinstven obrok ili niz omiljenih delicija vašeg partnera. To može biti elegantna večera, domaći slatkiši ili izvrstan desert. Vodite računa o odgovarajućem atmosferi za sastanak!
  • Personalizovana slika ili poster – kreirajte ili naručite sliku koja vam oboje znači. To može biti grafika sa važnim citatom, ilustracija ili fotografija mesta koje ste posetili ili poster koji odražava zajednička interesovanja.

Zapamtite da kada su u pitanju pokloni za Dan zaljubljenih, ono što se najviše računa je ideja i posvećenost koju ste uložili u njihovu pripremu. Kreativni, ručno rađeni pokloni ili personalizovani predmeti su odličan način da pokažete koliko vam je stalo do sreće voljene osobe!