Lista sadržaja:

  1. Ukras za zid: slika, grafika, okviri sa slikama
  2. Šolja ili filidžan
  3. Ukrasi za kuću: sveće, saksije, biljke
  4. Šal, marama, ešarpa
  5. Rokovnik, planer, kalendar
  6. Knjiga
  7. Set kozmetike za kupanje
  8. Nakit
  9. Zajednički odlazak u bioskop, na koncert, u SPA centar

Da li tražite odličan poklon za posebnu priliku za svoju prijateljicu? Pronalaženje savršenog poklona koji će je usrećiti i podsetiti na vašu vezu je težak izazov. Predlažemo vam neke predloge koji mogu postati inspiracija za neobičan poklon vašem prijatelju.

Vaša najbliža prijateljica je posebna osoba i zaslužuje poklon koji će je usrećiti. Bez obzira da li vaša prijateljica voli elegantne dodatke, provodi vreme na kreativnom hobiju ili ceni praktične i lične poklone, pripremili smo mnogo različitih inspirativnih predloga – za razne prilike, za svačiji džep.

Ukras za zid: slika, grafika, okviri sa slikama

Kolaž, slika, poster – grafika po meri vaše prijateljice može postati zanimljiv dodatak njenom životnom prostoru. Pobrinite se da takav poklon odražava njenu ličnost, interesovanja, a možda čak i snove. To može biti, na primer, pejzaž koji će doneti harmoniju i mir u njen stan, ili dinamična apstrakcija koja će dodati energiju i moderan karakter interijera. Slika, zidni ukras ili grafika sa vašim omiljenim citatom ili motivišućom porukom neće biti samo zanimljiv ukras, već i svakodnevni podsetnik na vaše prijateljstvo i podršku.

Popularna inspiracija za poklon za prijateljicu su ramovi sa zajedničkim fotografijama. Pokušajte da izaberete one iz različitih trenutaka vašeg prijateljstva – od smešnih selfija do snimaka sa važnih događaja. Ako ih postavite u elegantne okvire, stvorićete kolekciju uspomena koje vaša prijateljica može da okači u svom domu. Ovo je poseban poklon koji će je svaki put podsećati na trenutke provedene zajedno, smeh, avanture i podršku koju pružate jedno drugom.

Pepco infografika o prednostima davanja poklona prijatelju.

Šolja ili filidžan

Šolja ili filidžan je izuzetno praktičan i istovremeno lični poklon za prijateljicu, koji će je svaki dan podsećati na vašu vezu.

Birajući filidžan ili šolja, pokušajte da pronađete onu koja odražava njene omiljene boje, šare ili interesovanja (na primer, planinski motiv za putnika, fotografija njenog voljenog ljubimca). Jelo sa inspirativnim citatom ili zabavnom grafikom može dodati energiju vašem jutarnjem ritualu kafe ili čaja. Zauzvrat, elegantna, dekorativna šolja može postati dodatni privlačan originalni element dizajna enterijera.

Da ovaj poklon bude još posebniji, dodajte paketić vaše omiljene kafe ili čaja, čokolade, set pralina ili mirisnu sveću. Tako ćete obezbediti gotov recept za opuštajuće i prijatne trenutke opuštanja uz šoljicu omiljenog pića.

Nasmejana žena daje prijatelju poklon.

Ukrasi za kuću: sveće, saksije, biljke

Da li vaša prijateljica u slobodno vreme pregledava kataloge enterijera i voli da se okružuje lepim predmetima? Zidne dekoracije, skulptute sveće i svećnjaci, mirisni kamini – to su mali komadi opreme koji stvaraju ugodnu atmosferu u prostoriji. Izaberite sveće u omiljenom mirisu vaše prijateljice i upotpunite ih mirisnim štapićima. Aromaterapija korišćenjem eteričnih ulja i mirisnih kamina omogućiće prijatne trenutke opuštanja nakon napornog dana.

Ako je vaša prijateljica ljubitelj prirode i kod kuće održava stil urbane džungle, možete joj pokloniti biljnu vrstu koja još nije u njenoj kolekciji. Pun pogodak je poklon u vidu saksije, posebno originalnog oblika ili boje, koji nije samo praktičan, već i dekorativni element opreme.

Šal, marama, ešarpa

Šal, marama ili ešarpa su elegantni, moderin i praktični pokloni za prijateljicu. Izbor takvog pribora pokazuje da poznajete i cenite njen ukus i stil. Pokušajte da izaberete uzorak koji odgovara njenim omiljenim bojama i koji odgovara njenoj odeći Takav poklon može biti ne samo lep, već i praktičan dodatak njenoj garderobi, koji će joj pružiti toplinu u hladnijim danima. Ešarpa može poslužiti i kao moderan i originalan dodatak za kosu. Svaki od ovih elemenata dodaće malo luksuza njenoj svakodnevnoj odeći, a istovremeno će vas podsećati na vaše prijateljstvo.

Rokovnik, planer, kalendar

Kada je tvoja prijateljica majstor organizacije? Ili možda upravo suprotno – dnevna lista stvari koje treba zapamtiti i uraditi je ogromna? Možete joj pomoći u tome tako što ćete ponuditi lepo dizajniran i koristan planer ili kalendar koji će joj olakšati da se nosi sa svakodnevnim zadacima i, na duge staze, pomoći joj da postigne svoje ciljeve.

Planer na poklon prijatelju, pored njega buket suvog cveća i nalivpero.

Izaberite rokovnik ili planer koji će biti ne samo funkcionalan, već i inspirativan, posebno ako ga prilagodite životnom stilu, interesovanjima i potrebama vaše prijateljice. Elegantna sveska u koju može da zapisuje svoje misli, ideje i planove postaće njen svakodnevni saputnik. Planer sa dobro osmišljenim rasporedom i dodatnim prostorom za beleške pomoći će joj da organizuje svoje dnevne zadatke. Zauzvrat, kalendar, posebno onaj sa prelepom grafikom ili motivirajućim citatima, ne samo da će olakšati organizaciju, već će i zadovoljiti oko svaki put kada posegnete za njim.

Knjiga

Knjiga je uvijek pun pogodak što se tičke pklona za obožavatelje književnosti. Izbor prave knjige, bilo da je to bestseler ili roman iz žanra koji voli, doneće joj veliku radost. Knjiga takođe može biti način da se opusti i opusti, pružajući joj trenutke bekstva od svakodnevnog života.

Vodič za samorazvoj, kuvar, enciklopedija biljaka, izveštaj o putovanju – pokušajte da pronađete temu koja odgovara interesovanjima i hobijima vaše prijateljice. Takav poklon može biti podstrek za otkrivanje novih iskustava i inspiracija za akciju. Kada poklanjate knjigu, dajete više od fizičkog predmeta. To je rudnik znanja i novih ideja, kao i način da provedete prijatno veče uz omiljenu knjigu.

Set kozmetike za kupanje

Da li vidite koliko je vaša prijateljica zauzeta i nedostaje joj vremena za sebe? Definitivno mu je potreban trenutak opuštanja samo za sebe. Nudeći set lepo mirisne kozmetike za kupanje, takođe joj dajete priliku da provede opuštajuće veče u udobnosti sopstvenog kupatila.

Takav poklon, koji se sastoji od aromatičnih ulja, šumećih bombi za kupanje, soli i balzama, može pretvoriti vašu dnevnu rutinu u luksuzni SPA tretman. Prilikom odabira proizvoda obratite pažnju na njene omiljene mirise i sastojke koji će ne samo da neguju njenu kožu, već i da joj obezbede blagostanje. Komplet kozmetike, dopunjen mekom krpom i mirisnim svećama, u elegantnom pakovanju, ne samo da će izgledati prelepo, već će postati i simbol mira i opuštenosti koje joj nudite.

Nakit

Kao vaša najbolja drugarica, odlično znate koji će privesci, minđuše i narukvice savršeno odgovarati ukusu vaše prijateljice, naglašavajući njen individualni stil i lepotu. Nakit je veoma lični i elegantan poklon, čije emotivno značenje može daleko premašiti njegovu stvarnu finansijsku vrednost.

Kada birate nakit za prijateljicu, pre svega razmislite o tome šta najbolje odgovara njenoj ličnosti – da li je to delikatna narukvica, elegantne minđuše ili elegantna ogrlica. Za osobu koja ceni originalnost i jedinstven dizajn, potražite nešto sa zanimljivim uzorkom ili šarenim kamenom, koje su kreirali zanatlije ili nezavisni umetnici.

Zajednički odlazak u bioskop, na koncert, u SPA centar

Odlazak u SPA zajedno kao poklon za najboljeg prijatelja.

Ako vam je teško da nađete poklon za svoju prijateljicu, možda umesto fizičkog predmeta, vredi joj pokloniti kartu za koncert ili bioskop, vaučer za zajednički odlazak u restoran ili SPA tretman. To je poklon koji nudi ne samo radost iskustva, već pre svega – dragoceno vreme provedeno zajedno.

Izaberite film koji vaša prijateljica želi da vidi već duže vreme. Potražite koncert njenog omiljenog izvođača koji je oduvek želela da vidi uživo. Pronađite kozmetički salon u kojem možete provesti popodne zajedno za opuštajuće tretmane i masaže. Vaučer za iskustvo je odličan način da se odvojite od svakodnevnog života i opustite se i uživate u vremenu provedenom zajedno. Takav poklon ne samo da će ojačati vašu vezu, već će postati i nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti sa osmehom na licu.

Pepco je prodavnica u kojoj možete pronaći mnogo jeftinih i originalnih poklona za svoje prijateljice. Prilikom izbora poklona za prijateljicu, vredi uzeti u obzir njen ukus i interesovanja. Ako voli da kuva, možete joj dati kuhinjski set ili kuvar. Ako je ljubitelj mode, možete joj kupiti novi šal ili tašnu. Međutim, ako je zainteresovana za sport, možete joj dati sportsku odeću ili sportske sprave. Sve ovo ćete naći u našim stacionarnim radnjama. Posetite ih danas!