Lista sadržaja:

  1. Šta kupiti za Dan deteta?
  2. Dan deteta – pokloni za najmlađe u Pepco
  3. Dan deteta - pokloni za predškolsku i školsku decu
  4. Kakav poklon za tinejdžere za Dan deteta?
  5. Šta kupiti tinejdžeru za Dan deteta?
  6. Šta kupiti tinejdžerici za Dan deteta?
  7. Šta kupiti odraslom detetu za Dan deteta?

Svaki roditelj odlično zna da nema ničeg lepšeg i vrednijeg na svetu od blistavog dečjeg osmeha. Svakodnevno se trudimo da svojoj deci pružimo mirno i veselo detinjstvo puno radosnih uspomena. Međutim, postoji poseban dan u godini koji vredi proslaviti. Govorimo, naravno, o Danu deteta! 

Dan deteta je uskoro, a još uvek nemate ideju za poklon za svog mališana? Tu smo da pomognemo! U Pepco ćete sada pronaći izuzetno širok izbor atraktivnih dečijih igračaka koje će biti savršene kao poklon za Dan deteta.

Šta kupiti za Dan deteta?

Pre nego što posegnete za modernom igračkom, razmislite da li je ona zaista dobar izbor. Najbolji pokloni su oni koji odgovaraju stvarnim interesovanjima deteta. Zato izaberite nešto što:

  • biće povezano sa onim što vaše dete najviše zanima;
  • iznenadiće vaše dete;
  • svideće mu se.

Iskušenje da se kupe pokloni koji su praktični ili povezani sa učenjem a ne za zabavu je veliko. Međutim, vredi zapamtiti da poklon za Dan deteta treba, pre svega, da ga obraduje i da bude prilagođen njegovom uzrastu.

Dan deteta – pokloni za najmlađe u Pepco

Tražite li poklon za mališana, koji slavi jedan od svojih prvih Dana deteta u životu? U Pepco ćete naći puno savršenih ideja za poklon. Evo nekoliko njih:

  • Mekana deka inspirisana omiljenim bajkama vašeg deteta.
  • Zvečka, grickalica za zube ili mekana igračka za grljenje.
  • Igračke primerene uzrastu deteta – na primer, plišane ili edukativne igračke za najmlađe. 
  • Šarene plastične kutije za igračke, igrice i drugi gadžeti.

Kao što vidite, ideja šta kupiti deci za Dan deteta ne manjka. Šta izabrati za decu školskog uzrasta ili tinejdžere?

Dan deteta – pokloni za predškolsku i školsku decu

Grupa nasmejane dece koja se igraju u parku

Iako može izgledati primamljivo kupiti šareni ruksak ili novu pernicu kao poklon detetu školskog uzrasta, ako to nije u skladu sa trenutnim snovima vašeg deteta, bolje je izabrati nešto drugo. Dan deteta pada 1. juna – malo pre kraja školske godine. Štaviše, to je prilika koju vredi proslaviti poklonom koji će doneti čistu radost i neće nužno biti povezan sa naukom. 

Izuzetak su situacije kada dete zapravo sanja novu pernicu sa likom svog omiljenog heroja ili moderan ruksak. U Pepcu možete pronaći razne stvari za Dan deteta za predškolce ili đake:

  • Kreativne igračke prilagođene uzrastu deteta – na primer, kocke ili druge slagalice.
  • Kolekcionarske figurice inspirisane bajkama, filmovima i onim što deca najviše vole.
  • Lutke, automobili i mnoge druge igračke.
  • Pazle i igre.

Vaše dete je stalno u pokretu i osećate se kao da ima beskonačne resurse energije? Kod potražnje savršenog poklona za Dan deteta obavezno uzmite to u obzir. Vašeg mališana najviše obraduju igračke i gadžeti koji će mu pomoći da otkrije nove oblike pokreta ili razvijati one, koje već poznaje. Pripremili smo nekoliko predloga u Pepcoovoj ponudi koji će mu se sigurno svideti: lopte, užad za preskakanje, trake za skakanje i mnoge druge! 

Kakav poklon za tinejdžere za Dan deteta?

Dan deteta čekaju ne samo najmlađi. Ako vaše dete već ima desetak godina, svakako možete proširiti paletu ideja za poklone. U ovom slučaju, obične igračke više neće raditi, ali možete odabrati predmete koji se odnose na njegova interesovanja – oni mogu biti prilično specifični. Pametni telefoni, tableti, bežične slušalice i Bluetooth zvučnici su pokloni koji su popularni među tinejdžerima. Ako vaš tinejdžer voli fizičku aktivnost, razmislite o kupovini sportske opreme kao što su lopta za košarku, skejtbord ili romobil. 

Šta kupiti tinejdžeru za Dan deteta?

Zavisi šta tinejdžera zanima! Neće biti svaki dečko srećan zbog igrice za računar ili novog skejtborda. Prilagodite poklon njegovim strastima. Ako se često menjaju ili nisu posebno specifični, možete izabrati poklon iz kategorije odeće. Zanimljiva opcija za dečaka mogu da budu moderne dukserice inspirisane njegovim omiljenim filmovima, serijama ali i majice sa štampom. Naravno, sve to ćete pronaći u Pepco! 

Poklon za tinejdžera za Dan deteta

Šta kupiti tinejdžerici za Dan deteta?

Izbor poklona za ćerku tinejdžerku takođe može biti izazov. U zavisnosti od njenih interesovanja i navika, možete joj pokloniti haljinu iz snova, pantalone ili cipele, ali i spektakularnu tašnu, novu knjigu njenog omiljenog autora ili društvenu igru. Uskladite poklon sa interesovanjima tinejdžerke i time da li će se joj svideti i biti od koristi. 

Mnogi se pitaju šta da kupe detetu za Dan deteta kako bi mu pružili radost i iznenađenje. Međutim, niko ne poznaje vaše dete bolje od vas, pa potražite dodatnu inspiraciju u svakodnevnom životu. Razmislite o tome šta vaše dete voli da radi u slobodno vreme – možda igra igrice ili gleda animirane filmove? Dečje strasti mogu biti privremene i promenljive, ali njihovo praćenje pomaže vam da uvek imate spremnu ideju za poklon, i to ne samo za Dan deteta.

Šta kupiti odraslom detetu za Dan deteta?

Da li je vaše dete odavno napustilo porodično gnezdo? I dalje je vaše dete, pa se ga setite i na Dan deteta. U Pepco imamo nekoliko ideja šta kupiti odrasloj deci za Dan deteta!

  • Pribor za opremanje enterijera –  ako vaše dete već živi samostalno, možda mu još uvek nedostaje nekoliko detalja: mekano ćebe, ukrasni jastuci ili impresivni lampioni ili vaza.
  • Posteljina ili posuđe –  još jedan praktičan poklon. Komplet elegantne posteljine biće od koristi u svakom domu – baš kao i set tanjira ili pribora za jelo.
  • Ulaznica za zajednički izlazak – na primer u bioskop, pozorište ili koncert. Koliko je prošlo otkako ste poslednji put izašli u druge svrhe osim kupovine ili drugih obaveza? 

Umesto da se pitate šta možete kupiti svom detetu za Dan deteta kada je već odraslo, posetite Pepco prodavnicu ili kupite karte za odabranu atrakciju i priredite mu posebno iznenađenje!