Lista sadržaja:

  1. Kostimi za Noć veštica 2024 – prevazilaze normu
  2. Noć veštica u stilu 90-ih. – nostalgija u modi!
  3. Eko kostimi – budite odgovorni sa Pepcom!
  4. Dekoracije za Noć veštica - kako jeftino stvoriti mračnu atmosferu?
  5. "Užasno" jeftine dekoracije za Noć veštica od Pepca
  6. DIY - uradite to sami uz Pepco!
  7. Osvetljenje – atmosfera je važna!
  8. Zvukovi i muzika za Noć veštica – 100% atmosfera
  9. Pepco ukrasi za baštu i balkone za Noć veštica

Noć veštica je posebno vreme kada svi možemo pustiti mašti na volju i uroniti u atmosferu mračnih priča, zastrašujućih likova i sablasnih ukrasa. Ali da li ćemo se 2024. ponovo oblačiti u klasične veštice i vampire? Ili se možda odlučite za nešto kreativnije, neočekivano i… pa, malo ludo? Možda 90-te? U Pepcu ćete pronaći pregršt ideja za originalne kostime i dekoracije za Noć veštica u stilu 90-ih koje će ovaj dan učiniti nezaboravnim. Ne morate da potrošite bogatstvo – sve što vam je potrebno je malo kreativnosti, dobre zabave i… možda nekoliko pauka!

Kostimi za Noć veštica 2024 – prevazilaze normu

Počnimo od najvažnije stvari: kako se obući da biste se istakli u gomili? Na kraju krajeva, ne želite da budete još jedna osoba u klasičnom vampirskom kostimu, zar ne? Osim ako nemate izuzetno oštre zube! Evo nekoliko ideja za kostime za Noć veštica koje će biti popularne 2024. Stil 90-ih je najveći hit ove sezone

Noć veštica u stilu 90-ih. – nostalgija u modi!

Da biste organizovali Noć veštica u stilu 90-ih, vredi početi stvaranjem prave atmosfere inspirisane ovom kultnom decenijom.
Devedesete se vraćaju na talasu popularnosti retro trendova, pa možete izabrati kostime inspirisane tim periodom. Mislite li da lik iz kultne serije Prijatelji neće biti prikladan za Noć veštica? Razmislite ponovo! Rejčel Grin sa svojim karakterističnim frizurama ili Čendler Bing u neodgovarajućem odelu i ironičnim tekstovima mogu biti hit. Pored toga, kostimi inspirisani hitovima iz 90-ih, kao što je Buffi: Ubica vampira, pop zvezdama kao što su Spice Girls ili likovi iz Scoobi-Dooa, biće savršen za zabavu sa prijateljima i porodicom. 

Kako obući decu za Noć veštica? Proverite šta smo spremili za najmlađe u Pepcu! 

Muzika je ključni element: pripremite plejlistu hitova iz 90-ih koji će izazvati nostalgiju i sve će dovesti u odlično raspoloženje. Kada organizujete igre i aktivnosti, izaberite klasiku, kao što je bobbing for apples (lov na jabuke u vodi bez upotrebe ruku) ili konkurs za najbolji kostim. Ovakav pristup će omogućiti svim gostima da osete duh Noći veštica od pre mnogo godina, pun radosti i nostalgične zabave.

Eko kostimi – budite odgovorni sa Pepcom!

Ako Noć veštica 2024. treba da bude ne samo zabava, već i savesna, izaberite eko kostime! Umesto da kupite gotovu „plastičnu” odeću – napravite je sami od stvari koje imate kod kuće. Kartonske kutije, stara odeća ili stvari koje se nalaze na tavanu mogu postati elementi za stvaranje nečeg jedinstvenog i, što je najvažnije, ekološkog. Možda robot od kartona ili reciklirano strašilo? Deci će se svideti ova ideja i osećaćete se kao pravi majstor upciklinga!

Dekoracije za Noć veštica – kako jeftino stvoriti mračnu atmosferu?

Prerušavanje je jedno, ali šta je sa ukrasima? Ne zaboravite da atmosfera radi svoj posao! Organizovanje žurke za Noć veštica sa temom 90-ih za svoju porodicu i prijatelje odlična je prilika da oživite duh decenije sa primesama nostalgičnog šarma. Srećom, 2024. godine, ukrasi za Noć veštica ne moraju da koštaju bogatstvo. Naučite neke načine da stvorite sablasnu, ali prijatnu atmosferu bez iscrpljivanja novčanika.

„Užasno“ jeftine dekoracije za Noć veštica od Pepca

Ako tražite gotove ukrase koji vam neće narušiti budžet, Pepco je raj za lovce na akcijske cene. Pepco ponuda za Noć veštica uključuje sve, od veštačke paukove mreže, preko lampica od bundeve, do figurica duhova. Dovoljno je samo nekoliko sitnica da svoju dnevnu sobu pretvorite u zastrašujuću zemlju čuda! Kada planirate zabavu, obavezno planirajte posetu najbližoj Pepco prodavnici!

Počnite kupovinom šoljica, tanjira i pribora za jelo sa klasičnim šarama iz tih godina, kao što su narandžaste i crne pruge, bundeve ili duhovi. Takvi „strašni ukrasi“ mogu uključivati veštačke paukove mreže u uglovima soba, stare postere horor filmova i crne sveće postavljene na stolove. Dodajte tepsije u obliku bundeve, duhova i veštica, koji su savršeni i za kolače i za domaću picu. Takođe koristite klasične dekorativne elemente, kao što su lampioni od bundeve postavljeni na ulazu, kako biste goste dočekali toplim, ali misterioznim svetlom.

Proverite kuhinjski pribor za Noć veštica koje možete da kupite u Pepcu! 

DIY – uradite to sami uz Pepco!

Želite se poigrati DIY? Koristite ono što imate kod kuće! Papirni duhovi od maramica, fenjeri  od tegli ili klasične skulpture od bundeve. Nije Noć veštica bez paukove mreže i bundeve! Čak i ako nemate vremena ili sklonosti da ih urezujete u složene šare, samo postavite nekoliko malih bundeva na ulaz u svoju kuću – efekat je zagarantovan. Neka bude porodična igra – svako može da stvori nešto zastrašujuće! Sveće će dodati ambijent, a nekoliko grana u vazi, ukrašene veštačkom paučinom, upotpuniće efekat.

Pripremite domaće ukrase: duhove od papira, crne mačke isečene od kartona i šarene vence od bundeve. Ne zaboravite na klasične rezbarene lampione od bundeve, koje možete ukrasiti jednostavnim, tradicionalnim šarama.

Osvetljenje – atmosfera je važna!

Pravo svetlo može promeniti ceo enterijer. Izaberite crvene sijalice, svetleće očne jabučice (ne brinite, veštačke!) ili LED sveće. Ili zamislite da osvetlite svoju kuću svetlima lobanje… Sa ovim sjajem, svaka priča o duhovima će zvučati još zastrašujuće! Proverite koje lampe i fenjere možete da kupite u Pepcu

Zvukovi i muzika za Noć veštica – 100% atmosfera

Dekoracije i kostimi su jedno, ali šta je sa atmosferom… zvukom? Možete se poigrati kreiranjem sopstvene plej-liste pune zastrašujućih zvučnih efekata od zveckanja koraka, preko zavijanja vetra, do zastrašujućih krikova. Ovaj zvučni zapis je savršen dodatak svakoj zabavi za Noć veštica i odazvaće jezu ne samo kod najmlađih!

Pepco ukrasi za baštu i balkone za Noć veštica

Ne samo da enterijer treba odgovarajuću dekoraciju. Šta kažete na strašne figure na ulazu u vašu kuću? Sakupljajte razne vrste figurica – od skeleta do vampira, koje možete postaviti napolje. Razmislite šta može ostaviti veći utisak od kostura koji dočekuje goste na vratima!

Ne zaboravite na sitnice, poput venaca u obliku bundeve ili zastrašujućih balona (i to ne onih koji pucaju uz glasan prasak!). Ovo su jeftina i jednostavna rešenja kompanije Pepco koja će dodati karakter celini. Kombinujte ovo sa DIY dekoracijama i efekat će biti zapanjujući. Na kraju krajeva, Noć veštica nije samo o strahu, već i o kreativnosti!

Organizovanje Noći veštica 2024. ne mora da košta bogatstvo ili zahteva nadljudske veštine. Sve što vam treba je malo kreativnosti, malo planiranja i – što je najvažnije – poseta Pepcu i dobro raspoloženje! Pripremite kostim, napravite svoje ukrase i pozovite svoje prijatelje na nezaboravno veče puno duhova, zombija i… ukusnih bombona.