Lista sadržaja:

  1. Igračke koje će vaša deca zavoleti
  2. Ideje za poklone za najmlađu decu
  3. Inspiracije za poklone za predškolsku decu i stariju decu
  4. Kakv poklon kupiti tinejdžeru?

Praznici su vreme puno porodične topline i trenutaka provedenih zajedno. Ovo je takođe vreme kada ljudi obično daju poklone svojim bliskim. Niko se ne raduje prvom Božiću i poklonima kao deca. Ako želite da kupite odličan božićni poklon za dete, pogledajte naše predloge!

Igračke koje će vaša deca zavoleti

Postoji mnogo razloga da se deci daju pokloni za praznike. Jedan od najvažnijih razloga je to što čini decu srećnom. Deca vole da primaju poklone, posebno one koji su izabrani posebno za njih. Otvaranje poklona na Božić je za njih čaroban trenutak koji će dugo pamtiti.

Poklanjanje dece za praznike je i način da im pokažemo da ih volimo i da im je stalo. Pokloni su simbol naše ljubavi i brige. Kada dajemo poklone deci, kažemo im da su nam važni i da želimo da ih obradujemo. Konačno, davanje poklona deci za praznike je takođe način da se izgrade porodične veze. Zajedničko otvaranje poklona je odlična prilika da provedete vreme sa porodicom i uživate u međusobnom prisustvu. Pokloni mogu postati i predmeti koji će decu podsećati na srećno detinjstvo i ljubav porodice.

Za svako dete, najuzbudljiviji trenutak Božića je nesumnjivo… otvaranje poklona! Šta se krije u velikim poklon kesama napunjenim do vrha? Šta se krije pod šuštavim papirom i mašnama od sjajnih traka? Obično su to igračke iz snova i unikatne igračke koje će uskoro obogatiti kolekciju mališana i doneti mu veliku radost. Pogledajte koje  inspiracije za poklone smo pripremili za vas u Pepco!

Ideje za poklone za najmlađu decu

Pokloni za bebe i nešto stariju decu trebaju pre svega podržavati njihov razvoj. Vredi izabrati edukativne igračke koje će istovremeno zabavljati i poučavati, podržavajući senzorni razvoj mališana i pripremajući ga za naredne faze života. U Pepco ćete pronaći širok asortiman ove vrste igračaka po atraktivnim cenama! Bez obzira da li želite da kupite božićne poklone za jednogodišnjaka ili dvogodišnjaka, posetite Pepco i sigurno ćete moći da ih kupite po povoljnoj ceni.

Pepco infografika o igračkama za bebe za praznike.

U Pepco katalogu igračaka iz snova možete pronaći širok izbor igračaka za decu različitog uzrasta. Igračke su podeljene u nekoliko kategorija, uključujući:

  • Lutke i dodaci – u ovoj kategoriji možete pronaći razne vrste lutaka, kao što su lutke za bebe, modne lutke, interaktivne lutke, kao i dodaci za lutke, kao što su odeća, nameštaj i kolica.
  • Automobili i trkačke staze – u ovoj kategoriji možete pronaći automobile različitih tipova, kao što su putnički automobili, kamioni, građevinski i trkački automobili, kao i trkačke staze i ostali automobilski dodaci.
  • Kocke – u ovoj kategoriji možete pronaći blokove različitih marki i tipova, kao što su građevinski blokovi, edukativni blokovi i blokovi za građenje šablona.
  • Igračke za bebe – u ovoj kategoriji možete pronaći igračke za najmlađu decu, kao što su zvečke, zubalice, edukativne prostirke i plišane životinje.
  • Edukativne igračke – u ovoj kategoriji možete pronaći igračke koje pomažu deci da uče, kao što su zagonetke, mozgalice, obrazovne igre i knjige.
  • Interaktivne igračke – u ovoj kategoriji možete pronaći igračke koje reaguju na interakcije sa detetom, kao što su plišane životinje koje pričaju, roboti i interaktivne igre.

Pored gore navedenih kategorija, Pepco katalog uključuje i druge vrste igračaka, kao što su društvene igre, sportske igračke, baštenske igračke i muzičke igračke.

Božićni pokloni za decu.

Primeri ideja za božićne poklone za decu:

  • Edukativni sto-bubanj  zelene ili roze boje sa raznobojnim dugmadima raznih oblika, koji proizvode različite zvukove i opremljen kontrolerom jačine zvuka; može se okačiti i na krevet (prečnik 30 cm, baterije se prodaju posebno).
  • Šareni traktor sa figurom farmera i 2 prikolice sa piličima, konjem, kravom i svinjom, sa zvucima životinja (baterije se prodaju zasebno).
  • Magnetna tabla sa setom od 100 magneta inspirisana bajkom Prase Pepa, dodatno opremljena markerom i kredom.
  • Interaktivni Medo sorter, koji uči bojama, oblicima i brojevima kroz igru – na poljskom; Možete birati između dečaka ili medu za devojčicu (baterije uključene).
  • Peppa plišana igračka – ako je ovo omiljeni crtani lik vašeg deteta, možete odabrati ovu jedinstvenu igračku. Može se ispostaviti da će plišana Pepa brzo postati omiljena mazna igračka vašeg deteta
  • Posteljina iz bajke – najmlađa deca će se obradovati ne samo maskoti ili škripavoj igrački za kupanje, već i mekom i šarenom posteljinom. Glatko i toplo ćebe sa božićnim motivom ili likovima iz bajke takođe će biti odličan poklon.

To je samo par primera ideja za poklon za dete za praznike. U Pepco prodavnicama i u kataloga igračaka pronađete ih mnogo višej!

Inspiracije za poklone za predškolsku decu i stariju decu

Deca koja već idu u vrtić ili školu obično dobro znaju šta bi volela da nađu ispod jelke. Sa svojim vršnjacima mnogo nedelja unapred dele ideje šta da unesu u pismo Deda Mrazu… Uz konsultacije sa pomagačima užurbanog bradatog sveca u crvenom kostimu, pripremili smo Pepco božićnu ponudu, punu igračaka koje će sigurno osvojiti srca dece. Ako želite da kupite božićni poklon za decu koji će ukrasti njihova srca, razmislite o:

  • Hot Wheels trkačka staza sa 2 petlje od 360 stepeni i 2 automobila, koja omogućava dve opcije igranja – stazu za kaskaderstvo ili trku na paralelnim stazama.
  • Šareni Enchantimals set Tropikalni kafić sa lutkom i raznim dodacima – omogućava vam da izgradite sopstveni kafić u krošnjama tropskog drveća.
  • Komplet sa omiljenim likovima dece iz crtanog filma Peppa Pig, zahvaljujući kojem možete izgraditi sopstveni, potpuno opremljen mobilni medicinski centar.
  • Vatrogasno vozilo sa pokretnom granom i frikcionim pogonom, koje emituje zvukove i svetlosne signale, u kompletu sa vatrogasnim šlemom sa podesivim elastičnim trakom dužine 50 cm (uključene baterije).
  • Edukativni set Tajne Elektronike sa uputstvima na CD-u, koji vam omogućava da sprovedete 180 različitih elektronskih eksperimenata, pametno kombinujući učenje sa zabavom (baterije se prodaju zasebno).
  • Slagalica 10 u 1! Ako vaše dete voli slagalice, razmislite o kupovini velikog 10 u 1 seta.
    Paket uključuje slagalice sa slikama iz najpopularnijih crtanih filmova – uključujući Patrolne Šape
  • Igra ribolova – verovatno je znate, jer je godinama bila nepokolebljivo popularna. U božićnoj ponudi Pepco-a naći ćete ga za 30 PLN. Ovo je verzija igre sa zvučnim efektima!

Ovo je samo nekoliko ideja za božićne poklone za desetogodišnje ili nešto mlađe dete. Pogledajte našu ponuda igračaka iz mašte, da bi pronašli odgovarajući poklon za svog mališana!

Božićni ukrasi i pokloni.

Kakv poklon kupiti tinejdžeru?

Deca u ovom uzrastu dobro znaju da se tata, ujak ili prijateljski komšija obično oblače u Deda Mraza. Tinejdžeri su zahtevna ciljna grupa kada su u pitanju pokloni. S jedne strane žele da ih doživljavaju kao odrasle, s druge strane i dalje uživaju u „detinjastim“ stvarima. Zato je važno odabrati poklon koji je i praktičan i zabavan.

Šta kupiti kao božićni poklon za tinejdžere?

  • Moderan duks sa štampom – je odlična ideja za božićni poklon za tinejdžerku ili tinejdžera. Duks može biti inspirisan njihovim omiljenim filmovima, serijama ili igricama.
  • Kompjuterske i konzolne igre Tinejdžeri vole da igraju igrice, pa ako znate omiljeni žanr igara vašeg tinejdžera, možete im kupiti najnoviji hit.
  • Šarene šolje – ispijanje čaja ili kakaoa iz zimske šolje sa štampom ili u omiljenoj boji vašeg deteta biće još prijatnije! Ove šolje su obično ukrašene božićnim šarama i motivima, dajući im praznični osećaj. Ovo su savršeni pokloni za ljubitelje čaja, kafe ili toplih napitaka.
  • Ulaznice za koncert ili sportski događaj ako je tinejdžer zainteresovan za muziku ili sport, karte za koncert ili sportski događaj su odlična ideja za poklon. Biće to prilika da uživo vidi svoje omiljene umetnike i sportiste
  • Elektronska fliper igra – igra pruža mnogo uzbuđenja i savršena je za ljubitelje arcade igre. Naći ćete igru u Pepco.
  • Kozmetički setov –  je odlična ideja za poklon koja omogućava primaocu da se brine o svojoj lepoti i opusti se.
    Sadrže razne kozmetičke proizvode kao što su losioni za telo, kreme za ruke, sapuni, gelovi za tuširanje, a ponekad i parfemi.
  • Božićni kompleti čarapa su zabavan i praktičan poklon. Čarape u takvim setovima često imaju božićne šare, na primer, irvase, jelke ili Deda Mrazove. Mogu biti tople i meke, savršene za nošenje u hladnijim zimskim danima.

Božićni set, božićne čarape i šolje, i pribor za jelo sa motivom Miki Mausa, koji se može kupiti u Pepco prodavnicama.

U ponudi Pepco nalaze se i edukativni pokloni koji podržavaju razvoj dečije kreativnosti i mašte. To su proizvodi koji ne samo da pružaju zabavu, već i pomažu u učenju i razvoju veština. Naše prodavnice nude ideje za jeftine poklone koji će zadovoljiti i male i veće ljubitelje poklona. Na kraju krajeva, izbor poklona zavisi od interesovanja i ukusa pojedinca, ali Pepco nastoji da pruži mnogo opcija koje će obradovati dečja srca ovog Božića. Posetite svoju Pepco prodavnicu sada i pomozite Deda Mrazu u njegovoj odgovornoj misiji prikupljanja božićnih poklona na vreme!