Lista sadržaja:

  1. Kako želite da opremite studentski stan? Dobar plan je neophodan!
  2. Multifunkcionalni nameštaj - ključ za male prostore
  3. Oprema za kuhinju - šta vam je zaista potrebno?
  4. Praktična i dekorativna kućna galanterija - personalizacija studentske sobe
  5. Budite kreativni! S Pepco Vaš studentski stan može da bude pun stila i funkcionalan!
  6. Kada je u pitanju kupovina, onda samo u Pepco!

Jedan od prvih izazova sa kojima se morate suočiti na početku studentskog života je… uređenje svog prvog stana. Ograničen budžet i čest nedostatak automobila onemogućavaju putovanja u velike prodavnice nameštaja. Srećom, postoji rešenje koje ne zahteva komplikovanu logistiku! To je pametna kupovina u lokalnim Pepco prodavnicama.

Zahvaljujući širokoj ponudi Pepco ponudi, ne samo da ćete za malo novca opremiti svoj stan svime što vam je potrebno, već ćete mu dati i individualni karakter. U nastavku ćete naći praktične savete kako da to uradite.

Kako želite da opremite studentski stan? Dobar plan je neophodan!

Pre nego što krenete u kupovinu, pažljivo analizirajte šta vam je zaista potrebno i za šta ćete naći mesta u studentskom smeštaju. Razmotrite koji će vam nameštaj i pribor biti potrebni i koji ćete kasnije kupiti. Ključno pravilo je fokusiranje na osnovne elemente opreme stana, kao što su: krevet, radni sto i mesto za odlaganje i osnovnu  opremu i pribor za kuhinju.

Multifunkcionalni nameštaj – ključ za male prostore

Sa ograničenim budžetom i prostorom, vredi zapamtiti multifunkcionalna rešenja koja će vam omogućiti da se funkcionalno uredite bez trošenja bogatstva.

U malim studentskim stanovima svaki centimetar prostora bitan, pa pri izboru nameštaja obratite pažnju na njegovu funkcionalnost. Na primer, krevet sa kutijom za posteljinu nije samo udobno mesto za spavanje, već i dodatni prostor za skladištenje. Sklopivi stolovi i stolice biće savršeni za male sastanke sa prijateljima, a uštedeće prostor u prostoriji tokom dana.

U najbližoj prodavnici Pepco naći ćete ponudu nameštaja kao što su sklopive police za cipele koje će biti savršene za male enterijere.

Oprema za kuhinju – šta vam je zaista potrebno?

Oprema za kuhinju je još jedna važna stavka na listi za kupovinu. Razmislite koja oprema će vam zaista trebati, posebno ako uređujete studentsku kuhinju od nule.
Da li vam je potrebna velika pećnica, ili će možda biti dovoljna mikrotalasna pećnica, električni roštilj, mali toster ili višenamenski toster? Od kojih i koliko elemenata se sastoji vaš set pribora za kuvanje i serviranje? U većini slučajeva dovoljni su jedan univerzalni lonac i jedan tiganj srednje veličine. Plus 2-3 tanjira, 2-3 šolje i pribor za jelo. U Pepco radnjama možete kupiti svu potrebnu opremu i pribor!

U kategoriji kuhinja u Pepco pronaći ćete široku ponudu posuđa za lakšu pripremu svakodnevnih obroka. Pepco-ova ponuda je i dokaz da osnovno posuđe: tanjiri, šolje, činije i pribor za jelo ne moraju da budu skupi. Izaberite proizvode dobrog kvaliteta i odličnog dizajna koji će vam služiti tokom studija!

Praktična i dekorativna kućna galanterija – personalizacija studentske sobe

Personalizacija vašeg studentskog stana je proces koji će učiniti da se osećate kao kod kuće. Mali dodaci i kućni pribor mogu u potpunosti promeniti prostor studentske sobe i učiniti čak i malu kuhinju prijatnom i funkcionalnom. Birajte elemente koji su 100% u skladu sa vašom vizijom i savršeno odgovaraju vašem ukusu, a da pritom ne zatrpavate mali prostor.

Pepco je prodavnica kućnih potrepština, u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg stana. Vredi da se obrati pažnja na raznolikost ponude – od praktičnih proizvoda kao što su korpe za veš ili organizeri za kupatilo, po ukrase poput šarene deke, prekrivači i jastuci ili mekane tepihe, koji će prostoru dati prijatan ambijent i lični karakte. Nemojte da zaboravite i na rasvetanoćne lampe, svećnjake ili svetlosne vence to su elementi, koji uvode u ambijentalnu atmosferu u svakom prostoru.

Kupovina u Pepco je sjsjna prilika za realizaciju svh svojih ideja za personalizaciju studentskog stana prema svojim pravilima.

Budite kreativni! S Pepco Vaš studentski stan može da bude pun stila i funkcionalan!

Ne morate da trošite bogatstvo da bi unutrašnjost vaše kuhinje i sobe izgledala moderno i udobno. Ponekad je malo kreativnosti dovoljno da mu daju jedinstven karakter. Jeftine keramičke saksije možete koristiti kao kutije za kancelarijski materijal, a polica za cipele može dobiti novi život kao elegantna polica za studentske udžbenike i kancelarijski materijal. Zahvaljujući ovakvim rešenjima, stvorićete prostor koji će odražavati vašu ličnost i stil, a da pritom ostanete praktični i prijateljski raspoloženi prema vašem novčaniku.

U Pepco ćete pronaći i DIY pribor koji će vam omogućiti da kreirate originalne dekoracije i uredite prostor na svoj način.

Kada je u pitanju kupovina, onda samo u Pepco!

Pametna kupovina je idealno rešenje za studente koji žele da opremaju svoj stan bez odlaska u velike prodavnice nameštaja. Kupovinom u Pepco možete uštedeti ne samo novac, već i vreme. Izborom raznih kućnih dodataka, stvorićete prostor koji je funkcionalan, moderan i udoban. Zapamtite da je ključ uspeha planiranje kupovine i odabir multifunkcionalnih proizvoda koji omogućavaju optimalno korišćenje prostora u studentskoj sobi.