Lista sadržaja:

  1. Modni i prozračni kompleti od viskoze
  2. Savršeni setovi za tople dane? 4 predloga iz naše kolekcije!
  3. Set br. 1: casual izgled
  4. Set br. 2: klasični letnji set
  5. Komplet br. 3: elegantni šorc i prsluk
  6. Oversize majice i biciklistički šortsevi – must have za leto 2024

Leto 2024. donosi ne samo dugo očekivano sunčano vreme, već i nove modne trendove. Ove sezone, Pepco ima za vas kolekciju koja savršeno kombinuje lakoću, udobnost i savršen stil. Ovo su moderni viskozni kompleti za žene i tinejdžere koji mogu postati osnova vaše letnje garderobe. Proverite kako da kreirate savršenu odeću za vruće dane i koji dodaci i obuća najbolje pristaju uz letnje stilove.

Modni i prozračni kompleti od viskoze

Viskoza je materijal koji postaje sve popularniji zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, što ga čini idealnim izborom za ljude koji cene udobnost i eleganciju. To je sintetička tkanina, ali napravljena od prirodnih celuloznih sirovina, što je čini izuzetno mekom, laganom i prozračnom, savršenom za tople dane.
Viskoza savršeno pristaje na telo, nežno ide uz figuru i naglašava njene prednosti. Njena sposobnost da apsorbuje vlagu značajno je veća od sposobnosti pamuka, što dodatno povećava udobnost nošenja, posebno u vrućim klimama. Pored toga, viskoza ima prelepu, polumat završnu obradu, koja odeći od ovog materijala daje elegantan izgled, čineći je pogodnom kako za svakodnevne tako i za svečanije prilike.

Naša kolekcija za leto 2024. obuhvata širok izbor odeće od ovog laganog i prozračnog materijala, kombinacije mešavine pamuka, viskoze i elastina. To su uglavnom lagane majice i šortsevi koje možete slobodno kombinovati da biste kreirali višebojne komplete. Krojevi su univerzalni i sa njima možete bez problema kreirati atraktivne i udobne komplete.“

Sportski stilsa Pepcom! - infografika

Savršeni setovi za tople dane? 4 predloga iz naše kolekcije!

Pepco kolekcija za leto 2024. nudi širok izbor modernih i prozračnih setova od viskoze, savršenih za tople dane.

Set br. 1: casual izgled

Šta kažete na ružičasti set? To je prijatna majica kratkih rukava i šorts – sve od meke mešavine pamuka i viskoze, što je odlična opcija za letnje šetnje ili sastanke sa prijateljima. Komplet se može nositi sa belim patikama za ležeran izgled ili sa sandalama sa visokom potpeticom kako biste izgledu dodali dašak elegancije.

Set br. 2: klasični letnji set

Bež majica i bež šorts su klasičan letnji komplet koji nikada ne izlazi iz mode. Oba komada odeće su lagana i prozračna, savršena za tople dane. Ovaj komplet se može nositi svaki dan uz espadrile ili japanke.

Komplet br. 3: elegantni šorc i prsluk

Elegantan šorts, dostupan u sivoj boji, u kombinaciji sa majicom i prslukom, stvara sofisticirani letnji izgled. Ovo je odlična opcija za letnje zabave ili poslovne sastanke u manje formalnom okruženju. Mogu se kombinovati sa elegantnim sandalama sa visokom potpeticom i minimalističkim nakitom kako bi se naglasio elegantan karakter outfita.

Izaberite svoje omiljene Pepco setove, kombinujte ih i uživajte u letu u modernom stilu!

Oversize majice i biciklistički šortsevi – must have za leto 2024

Najzanimljiviji modni predlozi za leto 2024. nesumnjivo su oversize majice i šortsevi. Ove ležerne, udobne majice i funkcionalni biciklistički šorts su kombinacija koja obezbeđuje udobnost i slobodu kretanja u vrelim danima, a istovremeno nudi mnoštvo mogućnosti za stilizovanje. Zahvaljujući Pepco ponudi, ove elemente možete lako uskladiti sa svojim individualnim stilom, kreirajući različite odevne kombinacije za svaku priliku.

Evo nekoliko ideja kako da nosite velike majice i biciklističke šorceve ovog leta.

  • Opušteno i ležerno – oversize majice su izuzetno udobne, a zahvaljujući slobodnom kroju omogućavaju vam da slobodno kreirate stilove. Najjednostavniji i najudobniji način je da ih nosite opušteno, bez dodatnih dodataka. Kombinujte oversize majicu sa biciklističkim kratkim pantalonama da biste stvorili ležeran, sportski izgled savršen za svakodnevnu upotrebu. Dodajte par udobnih patika i gotovi ste – imate stil koji će odgovarati i za šetnju i za kupovinu.
  • Sa kaišem za isticanje struka – ako želite da svojoj odeći dodate ženstveniji karakter, oversize majicu možete kombinovati sa kaišem. Vezivanje majice oko struka ne samo da će naglasiti vašu figuru, već će celoj kombinaciji dati elegantan izgled. Ova odeća je savršena za letnje sastanke sa prijateljima ili večernje izlaske. Upotpunite izgled laganim sandalama i delikatnim nakitom.
  • Majica vezana u čvor na prednjoj strani – još jedna ideja za stilizovanje prevelike majice je da je vežete u čvor na prednjoj strani. Ovo jednostavno rešenje vam omogućava da skratite majicu i date joj definisaniji oblik, koji savršeno ide uz uske biciklističke šortseve. Ovaj set nije samo moderan, već je i veoma udoban, savršen za plažu ili vikend izlet van grada. Takođe možete izabrati slamnati šešir i moderne naočare za sunce.
  • Majica vezana u čvor pozadi – alternativa prednjem čvoru je vezivanje majice pozadi. Ovo je malo diskretnije, ali podjednako efektno rešenje koje stajlingu daje moderan izgled. Majica vezana pozadi odlično izgleda uz biciklističke cipele, stvarajući harmoničnu i elegantnu celinu. Dodajte lagane espadrile ili sandale za letnji, ležeran izgled.

Odabirom oversize majica i biciklističkih šortseva iz najnovije Pepco kolekcije, možete biti sigurni da vaša odeća neće biti samo moderna, već i udobna. Eksperimentišite sa različitim načinima nošenja ovih komada da biste otkrili svoj jedinstveni stil ovog leta!