Lista sadržaja:

  1. Upoznajte Liv Lee!
  2. Čime se izdvaja nova kolekcija Pepco by Liv Lee?
  3. Botanički motivi u modernoj verziji direktno iz Pepco!
  4. Oživite svoj enterijer sa Pepco kolekcijom dekoracija od Liv Lee

Pozivamo vas u svet u kome se priroda susreće sa kreativnošću u novoj, zapanjujućoj Pepco kolekciji koju je dizajnirala Liv Lee. Žive boje i organski motivi svakog komada u ovoj kolekciji pozivaju lepotu prirode u vaš dom, pretvarajući svakodnevne prostore u impresivna, umetnička utočišta. Otkrijte kako ova jedinstvena kolekcija kombinuje funkcionalni dizajn sa divljim šarmom prirode.

Upoznajte Liv Lee!

Liv Lee je australijska umetnica čiji rad dokazuje da primenjena umetnost može biti sveža i originalna. Liv Lee inspiraciju uzima iz lokalnih pejzaža i flore, a njeni radovi su puni ekspresivnih boja i jedinstvenih formi, odražavajući lepotu prirode na izuzetno autentičan i nekonvencionalan način.

Stil Liv Lee karakteriše ležeran, gotovo razigran pristup prikazivanju biljaka, cveća i voća. Na njenim radovima možete videti čudno zakrivljene banane, opuštene lale i deformisane dinje, koje vam, s jedne strane, mame osmeh na lice, a sa druge podstiču da cenite nesavršenosti prirode. Umetnica stvara dela zbog kojih gledaoci osećaju radost i nostalgiju.

Nakon studija marketinga, PR-a i komunikacija, Liv je odlučila da se vrati svojim kreativnim korenima. Godine 2020. napustila je bučni Sidnej da bi se posle nekoliko godina vratila u svoj rodni grad Port Mekuori, što je dodatno ojačalo njenu umetničku osetljivost i omogućilo potpunije uživljavanje u umetnost. Uticaj njenog oca, takođe umetnika, bio je neprocenjiv u oblikovanju njenih ranih umetničkih interesovanja.

Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu i angažovanju u društvenim projektima, Liv Lee dokazuje da umetnost može biti lepa i korisna u isto vreme. Njeni radovi ukrašavaju ne samo platna, već i svakodnevne predmete kao što su jastuci, peškiri, posteljina, torbe, majice, kao i šolje, čaše i tanjiri.

Umetnica stalno traži nove načine da učini da njena dela budu privlačna širokoj publici, zadržavajući pritom duboko lični karakter. Za Liv Lee, saradnja s PEPCO znači mogućnost da dopre do velike grupe primalaca, a za nas je to jednostavno čisto zadovoljstvo kontakta sa umetničkom dušom i mogućnost da našim klijentima ponudimo apsolutno jedinstvene kućne dekoracije.

Infografika o Liv Lee i njenom stvaralaštvu

Čime se izdvaja nova kolekcija Pepco by Liv Lee?

Nova kolekcija Pepco bi Liv Lee izdvaja se od ostalih zahvaljujući inspiraciji koja je izvučena direktno iz australijske prirode.

Pogledajte kako se jedinstvene karakteristike australijskog pejzaža ogledaju u ovoj jedinstvenoj kolekciji kućnih ukrasa!

  • Botanička raznolikost – kolekcija crpi iz bogatstva australijske flore, koristeći biljne motive poput eukaliptusa ili banksije. Ove jedinstvene biljke se reinterpretiraju u obliku šara i aplikacija na tekstilu, keramici i staklu, stvarajući jedinstvene i prepoznatljive dizajne.
  • Pejzaži– od pustinjske divljine, preko vlažnih prašuma, do zadivljujućih obala, svaki komad kolekcije odražava boje i teksture inspirisane australijskim pejzažima, što naknadnim predmetima daje dubinu i raznolikost.
  • Intenzivna sunčeva svetlost – upotreba svetlih, živih paleta boja u kolekciji odražava kako prirodna svetlost utiče na percepciju boja u Australiji, nudeći smele i izražajne kombinacije boja.
  • Ekološka svest – Pepco by Liv Lee kolekcija uključuje dijalog o zaštiti životne sredine i održivosti, odražavajući posvećenost Liv Lee promovisanju globalne ekološke svesti kroz modu.

Svaki element kolekcije Pepco by Liv Lee nije samo odraz australijske kulture i prirode, već i svestan izbor za one koji cene umetnost utkanu u svakodnevni život i ekološki pristup modi.

Butom na koji se može kliknuti sa CTA za novu kolekciju Liv Lee i Pepco

Botanički motivi u modernoj verziji direktno iz Pepco!

Zadivljujuća kolekcija Liv Lee koju je umetnica kreirala za Pepco je prava počast prirodi utkana u svakodnevne kućne predmete.

Stvaralaštvo umetnice, uronjen u šarene, botaničke motive, ogleda se u širokom spektru proizvoda koji svaki enterijer pretvaraju u prostor pun života. Ekspresivno cveće na posteljini podseća na letnje bašte, a dinamične šare na šoljama i tanjirima pretvoriće svaki obrok u malu proslavu. Staklo i keramika koju je umetnik dekorisao nisu samo funkcionalno posuđe, već i mala umetnička dela koja oživljavaju trpezu i dodaju šarm kuhinjskim aranžmanima.

Pepco infografika koja opisuje novu kolekciju nastala je u saradnji sa Liv Lee

Kućni tekstil iz kolekcije Liv Lee je predlog za one koji žele da unesu elemente prirode u svoj stan bez odustajanja od modernosti. Jastuci ukrašeni šarama inspirisanim australijskom florom savršen su ukras za dnevnu sobu, harmonično se uklapajući u bezbrižnu i opuštenu atmosferu ove sobe. Visokokvalitetna posteljina koju je dekorisala Liv Lee originalan je ukras za spavaću sobu, koji garantuje da će svaki san biti kao šetnja među egzotičnim biljkama.

Dodavanjem komada iz kolekcije Liv Lee u svoj dom, možete lako pretvoriti svaku prostoriju u oazu mira i opuštanja sa egzotičnim zaokretom. Njen  jedinstveni wonki stil, gde svaki list i latica imaju svoj jedinstveni oblik, podseća nas na lepotu nesavršene prirode i čini dom prijatnijim i ličnim. To je više od samo još jedne kolekcije kućnih dodataka! To je poziv u svet u kome priroda susreće funkcionalnost i estetiku, dajući vam prostor za svakodnevnu radost i olakšanje.

Wonka stil Liv Lee je estetski koncept koji ističe lepotu jednostavnosti, skromnosti i nesavršenosti. Stvari koje su organske, sirove i izuzetno autentične se cene. Odlikuje se minimalističkim pristupom koji ceni nesofisticiranu lepotu svakodnevnih predmeta i prirodnih materijala kao što su drvo, kamen i keramika. Takođe je važno obratiti pažnju na detalje i jedinstvene karakteristike svakog predmeta ili površine. Stil wonka ukazuje na dublju filozofiju života koja podstiče prihvatanje promenljivosti, nesavršenosti i nestalnosti.

Pogledajte sve kućne dekoracije dostupne u Pepco prodavnicama.

Oživite svoj enterijer sa Pepco kolekcijom dekoracija od Liv Lee

Nova kolekcija ukrasa kompanije Pepco, koju je dizajnirala Liv Lee, pravi je praznik za čula i okrepljujući dašak kreativne energije direktno iz srca australijske zemlje. Svaki element kolekcije je sinonim za kreativnost i originalnost. Žive boje i organski oblici ukrašavaju tekstil i dekoracije koje nudi Pepco za dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinji i trpezariji, spremne su da unesu atmosferu jedinstvenosti i umetničke svežine u vašu kuću.

Ne postoji bolji način da promenite svoj kućni prostor nego da unesete akcente koji su vizuelni eho prirode. Kolekcija Liv Lee posvećena je ljubiteljima lepote, prirode i moderne umetnosti koji takođe cene ekološki pristup. Dizajniran imajući na umu različite ukuse i potrebe, pribor iz kolekcije Liv Lee savršen je za sve entuzijaste dizajna koji žele da se okruže lepotom bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Okružite se aksesoarima iz kolekcije Liv Lee biće izraz vašeg ličnog stila i svesnog izbora aranžmana. Proslavite svaki dan okruženi umetničkim predmetima koji pričaju priču o prirodi – izvor stalne inspiracije. Neka vaš enterijer cveta sa nama!