Moja prodavnica
LOADER
Meni
Proizvodi
300
RSD
Kombinezon 100% organski pamuk
za bebe devojčice, veličine,
62-80 cm

​​Novi kvalitet mekoće

Izaberite istinsku udobnost i kvalitet potvrđen sertifikatom, za sebe i svoju porodicu! Kolekcija od organskog pamuka je pravi
prijatelj kože. Namenjena je i onima koji su skloni alergijama i iritacijama. Zavolećete mekoću i dugotrajnost proizvoda, ali i moderne dezene i printove najpopularnijih licenci.
Osetite kvalitet, uživajte u ceni!

GOTS sertifikat znači da svaka faza u proizvodnji odeće – od sirovine do gotovog proizvoda – odgovara i u skladu je sa kontrolisanim socijalnim i ekološkim kriterijumima. Odeća sa simbolom GOTS garancija je najvišeg nivoa kvaliteta, bezbednosti kože i brige o životnoj sredini.

Organski pamuk se dobija ručnim branjem, na ekološki način, pri čemu se vodi računa o socijalnim uslovima zaposlenih. Na plantažama se koriste prirodna sredstva za zaštitu bilja. To čini pamučni materijal tako sigurnim.
Odeća od 100% organskog pamuka ili sa visokim sadržajem pamuka izuzetno je mekana, udobna i dobro pristaje telu.
Odeća od organskog pamuka lagana je i prozračna, omogućava koži da diše i time je štiti od iritacije. Jednako važno je i to da kvalitet odeće ostaje u celosti nepromenjen dugo vremena.


Predstavljena ponuda biće dostupna u PEPCO prodavnicama od 02.juna 2021. i važi do isteka zaliha. Ponuda u prodavnicama se može razlikovati u količini i dostupnosti. Fotografije prikazuju uzorke dezena i mogu se razlikovati od stvarnosti.

Takođe, može Vam se dopasti: