Moja prodavnica
LOADER
Meni
Proizvodi

​Novi kvalitet mekoće

Izaberite istinsku udobnost i kvalitet potvrđen sertifikatom, za sebe i svoju porodicu! Kolekcija od organskog pamuka je pravi
prijatelj kože. Namenjena je i onima koji su skloni alergijama i iritacijama. Zavolećete mekoću i dugotrajnost proizvoda, ali i moderne dezene i printove najpopularnijih licenci.

 Osetite kvalitet, uživajte u ceni!

 

GOTS sertifikat znači da svaka faza u proizvodnji odeće – od sirovine do gotovog proizvoda – odgovara i u skladu je sa kontrolisanim socijalnim i ekološkim kriterijumima. Odeća sa simbolom GOTS garancija je najvišeg nivoa kvaliteta, bezbednosti kože i brige o životnoj sredini.

Organski pamuk se dobija ručnim branjem, na ekološki način, pri čemu se vodi računa o socijalnim uslovima zaposlenih. Na plantažama se koriste prirodna sredstva za zaštitu bilja. To čini pamučni materijal tako sigurnim.

Odeća od 100% organskog pamuka ili sa visokim sadržajem pamuka izuzetno je mekana, udobna i dobro pristaje telu.

Odeća od organskog pamuka lagana je i prozračna, omogućava koži da diše i time je štiti od iritacije. Jednako važno je i to da kvalitet odeće ostaje u celosti nepromenjen dugo vremena .

Mali istraživači vole junake iz svojih omiljenih bajki! Zbog toga, najnovija kolekcija odeće kombinuje ono što je najvažnije - najnovije trendove, licence i izuzetnu mekoću koja će ih ušuškati.
300
RSD
Majica
za dečake, sa printom, veličine: 134-164 cm
Za stariju decu pripremili smo najkvalitetniju odeću pastelnih boja i modernih printova. U našoj ponudi su predlozi koji se mogu lako kombinovati kako bi svakodnevno uživali u novom stilu.

Predstavljena ponuda biće dostupna u PEPCO prodavnicama od 25. februara 2021. i važi do isteka zaliha. Ponuda u prodavnicama se može razlikovati u količini i dostupnosti. Fotografije prikazuju uzorke dezena i mogu se razlikovati od stvarnosti.

copyright ©Disney

Takođe, može Vam se dopasti: