Moja prodavnica
LOADER
Meni
Proizvodi

„Svuda je dobro,

ali u loftu je najbolje“

Pronašli smo inspiraciju za industrijski stil i znamo kako najbolje ukombinovati jednostavnost i dizajn!

U našoj novoj kolekciji pronaći ćete dodatke pomoću kojih ćete transformisati bilo koji enterijer.

Stvorićete loft stil zahvaljujući malim dodacima zagasitih boja. Dominiraju bež i siva boja, sa belim i smeđim tonovima. Crni detalji ističu stil, a metalni završeci uklapaju se u svaku prostoriju, zahvaljujući svom univerzalnom karakteru.

Dodajte zelene biljke, mekane jastuke i drvene ramove za slike! Uvek su moderni i ulepšaće svaki enterijer. Ove jeseni, fokus je na minimalizmu u loft stilu!

„Najbolje je započeti dan u kuhinji sa najmilijima“

Da li želite da dobro započete dane? Znamo kako da to ostvarite! Skuvajte kafu u lepom i praktičnom infuzeru ili izaberite šolju sa infuzerom za pripremu Vašeg omiljenog zelenog čaja.

U našim prodavnicama pronaći ćete moderne i jednostavne dodatke zahvaljujući kojima će jutra biti prijatnija, a istovremeno ćete stvoriti modernu atmosferu u Vašoj kuhinji.

Pogledajte noževe od nerđajućeg čelika na elegantnom crnom postolju.

Nedostaje Vam činija za voće? Za Vas smo pripremili efektne i moderne predloge.

Enterijer u loft stilu karakterišu i drveni elementi. Možete izabrati dodatke za kuhinju, sa završnom obradom od bambusa ili kutije sa drvenim poklopcem.

Uvereni smo da će sa ovom kolekcijom Vaša kuhinja izgledati osveženo i moderno, a sirevi i grickalice servirani na drvenoj dasci biće ukusniji!

„Odmorite se u svom loft SPA centru“

Izaberite dodatke za kupatilo u loft stilu, pomoću kojih možete napraviti atmosferu SPA centra kod kuće. Suština je u detaljima, tačnije u potpunom opuštanju!

Izaberite dozator za sapun, posudu za blaznice i metalno ogledalo, zahvaljujući kojima će Vaše kupatilo dobiti moderan izgled.

Efekat kućnog SPA centra stvorićete sa samo nekoliko elemenata!

Izaberite korpe od bambusa i mekane prostirke, koje neće samo osvežiti enterijer već će stvoriti posebnu atmosferu. Moderna polica za kupatilo učiniće da se osećate kao da ste u luksuznom hotelu.

Da li ovi predelozi zvuče primamljivo, neophodno i industrijski?

Savršeni su!


Predstavljena ponuda biće dostupna u PEPCO prodavnicama do 23.oktobra 2021. Ponuda u pojedinim prodavnicama može se razlikovati u količini i dostupnosti proizvoda. Fotografije su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Takođe, može Vam se dopasti: