Budite deo našeg uspeha!

Ovaj sajt koristi datoteke sa kolačićima u skladu sa Pravilima o kolačićima. Možete da prilagodite čuvanje kolačića i uslove pristupa u podešavanjima pretraživača.

Saznajte više o nama


Prisutni smo na međunarodnom tržištu,  poslujemo u Evropi sa sedištem u Poljskoj. Od samog početka, Pepco je vezan za grad Poznanj; u njemu se nalaze poljsko i evropsko sedište kompanije. Zapošljavamo više od 16000 ljudi, imamo više od 800 prodavnica u Poljskoj i više od 1500 u Evropi.

Svakog meseca, više od 15 miliona kupaca posećuje naše prodavnice i kupuje odeću za celu porodicu i proizvode za domaćinstvo po vrlo atraktivnim cenama. Svoj uspeh dugujemo našim zaposlenima i njihovom angažovanju.

Naše vrednosti


Pomažu nam da odredimo pravac koji pratimo u svakodnevnom poslovanju.

Akcenat stavljamo na razvoj


Važan nam je razvoj naših zaposlenih; podržavamo ih u svakoj fazi karijere. Nudimo jedinstven program obuke prilagođen potrebama raznih pozicija u cilju redovnog razvoja i usvajanja novih veština. Svaki novi zaposleni je obučen da obavlja nove radne zadatke koji su mu postavljeni. Naš sistem obuke uključuje, između ostalog, praksu u prodavnici, učešće u Pepco Akademiji, obuku za menadžere i stručnjake, kao i kurseve engleskog jezika.  Mi garantujemo profesionalni razvoj na mnogim poljima.

Podržavamo svoje zaposlene u svakoj fazi njihovog razvoja, osiguravajući kontinuirani razvoj.

Posle radnog vremena


Zajedno slavimo i male i velike uspehe. Slavimo praznike i učestvujemo u volonterskim projektima. Takođe se družimo posle posla, jer je atmosfera u kompaniji Pepco takva da se prijateljstva lako sklapaju. Podržavamo inicijativu naših zaposlenih za druženjem i posle radnog vremena.

Pridružite nam se!

Saznajte više